Како да симулира типичну не-инвертујући операциони појачавач у ОГЛАСИ?

C

Ching

Guest
Да ли неко зна како да симулира типичну не-инвертујући операциони појачавач у ОГЛАСИ? Покушао сам да симулира као показао у следећим шематски дијаграм. Желим да користим 100кХз таласа синусни као улазни извор и сам очекивао излаз би требало да буде увећана синусни талас. Међутим, АЦ излаз је потпуно другачији од мог очекивања. Број модела оп-амп је ТЛ720. Шта није у реду са мој дизајн? Мозе ли неко да ми помогне?

Да је то могуће са огласима, отпремите овде датотеку пројекта. неко може да вам помогне.

Сматрам да улазни и излазни постане синусни талас када користим "хармоника биланс" да га симулира. Не знам да ли је то тачно или не? И који је један од извора, АЦ напонски извор или извор напајања, треба да користим? Оба од њих не може подесити жељени фрекеуенци. Осим тога, у оп-амп подешавање параметара, не знам шта Отварање петље ДЦ добитак би требало да буде? Да ли је то исто као "велики добитак сигнала напона" у техничком опису? Ја сам у праву да подесите "Добитак = 46дБ" у симулацији као "Велики Сингал напона добитак = 200В/мВ" дао лист податке? Проширење ДСН није дозвољено за уплоад. Како могу да поставим моју слику? Хвала.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back