Како да тестирате порта ПЦ-паралелне

S

syeda amna

Guest
Здраво Како да тестирате паралелни порт рачунара. су се суочиле сам много проблема током паралелни порт интерфејс. Сада желим да се тестирања да ли је мој ЛПТ порт је ок или не. Како могу да проверим да ли ради или не. Ја сам помоћу Вин Виста. хвала.

који компајлер користите за ваш паралелни порт програма?

Они могу помоћи: [УРЛ = хттп://ввв.гоогле.цом/сеарцх?цлиент=опера&рлс=ен&к=Тестинг+ЛПТ+ПОРТ&соурцеид=опера&ие=утф-8&ое=утф-8] Тестирање ЛПТ порт - Гоогле претрага [/ УРЛ ] [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад141480.хтмл [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://ввв.епанорама.нет/цирцуитс/параллел_оутпут.хтмл] Паралел порт излаз [/ УРЛ]

[Куоте = сризбф; 815153] који компајлер користите за ваш паралелни порт програма [/ куоте] мој програм је написан у Ц језику?.

овај мој бесплатан .. можете користити овај софтвер за проверу излаз из луке .. употребу мултиметар да проверите било да га има 5В или не на свој ПИН ..

Сиеда Амна је написао: Мој програм је написан у Ц језику. Ако користите турбоц онда можете имати приступ (16битном моду). Ако користите висуалц, онда би требало да има одговарајућа права за приступ луци. Стога питање.

[Куоте = Сиеда Амна; 815076] Здраво Како да тестирате паралелни порт рачунара. су се суочиле сам много проблема током паралелни порт интерфејс. Сада желим да се тестирања да ли је мој ЛПТ порт је ок или не. Како могу да проверим да ли ради или не. Ја сам помоћу Вин Виста. хвала [/ куоте]. Једноставно повежите штампач и одштампате страницу, ако је то у реду онда своје луке штампач у реду друго штампач ће показати грешку

[Куоте = нандху015; 815767] Само повежите штампач и одштампате страницу, ако је то у реду онда своје луке штампач у реду друго штампач ће приказати грешку [/ куоте] ако је он још увек користе стари штампач, миб је већ то. .

Хвала за Ваше одговоре. [Куоте = нандху015; 815767] Само повежите штампач и одштампате страницу, ако је то у реду онда своје луке штампач у реду друго штампач ће приказати грешку [/ куоте] немам паралелни принтер порт. [Куоте = лоцкман_аким; 815653] овај мој бесплатан .. можете користити овај софтвер за проверу излаз из луке .. употребу мултиметар да проверите било да га има 5В или не на свој ПИН .. [/ куоте] Ја ћу пробати ово.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back