Како дизајн Диференцијална појачало за НМОС пасс на бази ЛДО

S

sushmitasri

Guest
Ја сам ради на екстремно мале снаге на чипу ЛДО. Не могу да користим искључите чип капа, тако да ћу са НМОС транзистор прође. Иако ће имати високи одустајања ја могу да живим са тим тренутно, максимално оптерећење струја ће бити о 2МА и регулише излазни око 1.2В са 1,8-2В понуде. Желео бих да разумем дизајн кораке да схвати какав архитектуре да иде са за дифф амп и како да схвати шта добијају да је дизајн.

[Куоте = сусхмитасри; 870354] ... Не могу да користим искључите чип капа, тако да ћу са НМОС транзистор прође. [/ Куоте] Не мора да значи: видите [урл = "хттп://иееекплоре.иеее.орг/кпл/фрееабс_алл.јсп?арнумбер=1233757"] овај рад [/ урл]. [Куоте = сусхмитасри; 870354] Желео бих да разумем дизајн кораке да схвати какав архитектуре да иде са за дифф амп и како да схвати шта добијају да је пројекат [/ куоте] Не постоји посебно разл појачало. Архитектура потребно. Најбитније је синхронизација нуле отказивање (зависи од тренутне) излазом пол (види сам папир). Потребно добити - као увек - зависи од захтева тачност излазног напона.

Хвала за све помогну. Ја ћу гледати у новине и одговоре назад, ако имам још питања.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back