Како започети изградњу пумпе за ваздух контролер

M

misho911

Guest
[Б] Здраво свима. Морам да булид Ембеддед пројекат програмирања "пумпе за ваздух управљач", али ја донт знати како да почнете, неко може да ми помогне. Хвала ... [сизе = 6] [/ сизе] [/ б]

долазе са вашим спецификацијама. Шта желите да урадите?, Који микроконтролер Ур усинг.ор шта је буџет? поздрав, камеја

Потребан вам је сензор за притисак ваздуха, тако да пумпа ће аутоматски рад у дефинисање притиска. Фреесцале Семицондуцтор су један сензор за притисак. и за микроконтролер можете користећи АВР

готов ваздух прессур сензор је авилабле за вас. Врућом жицом такође можете користити.

[Куоте = манисх12] готов ваздух прессур сензор је авилабле за вас. Врућом жицом можете да користите и [/ куоте] Популарна жица је проток сензор - није сензор притиска.. Молим вас исправите ме ако грешим.

Морате да дефинишете карактеристике пројекта: - Опсег притиска да се контролише - дизајн корисничког интерфејса - улаз / излаз параметара - Аларми - итд Такође је потребно дефинисати која врста контролу коју желите да извршите: - Аутоматски ОН - ОФФ - Било комбинација П, И, Д, Такође је потребно да почнете да тражите хардверских уређаја који ће се користити: - Врста сензора (Као што је речено) - Контрола уређаја (вентили, прекидачи, ТРИАЦС, итд) - Упутство за интефаце дизајн (дисплеј, тастери , индикатори) - и веома важна !!!!! Заштитних уређаја, ја Врхунско препоручујемо Вам да инсталирате вентила сигурности, контроле притиска може бити опасно. Ово су неки од ствари које можете да почнете са.

Здраво опет заправо желим да симулација за "[б] Ауто АирБаг систем [/ б]" користећи "рука" или "ПИЦ" микроконтролера, надам се да можете да ми помогнете. хвала

[Куоте = мисхо911] стварно желим да симулација за "[б] Ауто АирБаг систем [/ б]" користећи "рука" или "ПИЦ" микроконтролера, надам се да можете да ми помогнете [/ куоте] Ауто. Ваздушни јастук системи немају компресора ваздуха. Они користе НаН3 пиротецхниц кертриџ за надувавају торбу. Стари системи нису имали ни компресор. ЕДИТ: [урл] хттп://сциенце.енотес.цом/хов-продуцтс-енцицлопедиа/аир-баг [/ урл] [урл] хттп://ен.википедиа.орг/вики/Аир_баг [/ урл]

Можда ћете морати сензор притиска онда контролни сигнал у микроконтролер, ако је притисак изнад прихватљиве вредности, онда можете да симулација коришћењем Мини ваздушни јастук ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back