Како за циљ да РАМ-Верилог модел у синтисајзер?

L

lordsathish

Guest
Здраво свима ... Ја сам нови у овом домену ... Радим на дизајн који користи велики РАМ-а ... то је дубина РАМ-а је само 64бите ... али ја сам да користи много таквих у РАМ-у пареллел ... може неко да ми идеја Верилог модел РАМ-а ... и како да га инстантиате у синтисајзер ... Хвала унапред ...

Ако користите два порта РАМ онда само написати Верилог код за исту и инстантиате га као било који други модул.

Можете проверити на сајту [урл] ввв.асиц-ворлд.цом [/ урл ]..... Можете добити РАМ-Верилог примера на овом сајту .....

синтисајзер? вхт значи! У Верилог меморије се спроводи усингс низове Н овна ИПС Р доступан ... готова

Ја сам значи кад синтезу код ... Ја сам користећи РТЛ-преводилац ... [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 5 минута: [/ цолор] [/ сизе] хеј ја користим два порта 64бите асинхрони овна ... молим да неко ми каже како да напишете Верилог модел ... [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 4 сата и 30 минута: [/ цолор] [/ сизе] оно што је минимална величина РАМ-а у АСИЦ ... може бити РАМ-а као мали као 64битес ...

Хи ... Да ли неко зна о меморији компајлер из ритам ... Да ли је РТ СУНЦЕ ... може неко од вас да ми помогне да научите да га користите ...

Не постоји сећање компајлер из каденцом, заправо скоро је из библиотеке произвођача. У могу да покушају Артисен

је овна долази од продавца? продавац треба да вам обезбеди модул

Да ли постоји нешто посебно када симулира СРАМ?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back