Како израчунати снагу преносе из сензора?

T

Tamas888

Guest
Здраво, ја бих да симулира канала у Матлаб (ја ћу касније користити мрежу сензора), али ја не разумем нешто. Ја треба да знају вероватноћу успешног преноса. Имам Раилеигх формулу где сам да знају власт пренесе и неке друге константе и ја могу добити вероватноће. У реду је. Али ја желим да симулира сензор и знам га користити 10мА током преноса -> и како могу да израчунам из овог вредности моћ преносе. Треба да помножите антене? Имам идеју. Али ја бих да знам грешке вероватноће и потрошње енергије у исто време. Знате грешке вероватноћа зависи да пренесе власт и преносе моћ зависи користи напајање .. и у случају сензорске мреже ове ствари су веома важно! Хвала ваша помоћ! Тамаш (ови сензор ће бити на људско тело, али то није толико битно сада)

било какву помоћ? веза? где могу наћи мој одговор .. хвала

Извини, ја нисам експерт за бежичних сензора. Али, можете да проверите те везе: [урл] хттп://ввв.мадсци.орг/постс/арцхивес/2001-04/988230924.Ег.р.хтмл [/ урл] [урл] хттп://ввв.мврф. цом/Артицле/АртицлеИД/11071/11071.хтмл [/ урл] Мислим да можете наћи одговор на овај [урл] хттп://поверцастцо.цом/ПДФ/2009СенсорсЕкпо2.пдф [/ урл] Срећно! [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 6 минута: [/ цолор] [/ сизе] Али мислим да множењем струја бездимензиони антене вам неће дати 'количину енергије! Не морате да размотрите импеданса улаза антене или тако?

сте сазнали одговор на ваше питање Тамас888? Ја сам заинтересован за знајући како да израчунамо снагу преносе из бежичних сензора.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back