Како инсталирати КСП на УСБ диска и покрените ацомпутер без ХДД

S

SANDEEP ANAND

Guest
Хи ја желим да знам јесте могуће инсталирати КСП на УСБ диска и покрените рачунар без ХДД

Проверите ово хода кроз: Креирање бутабилан УСБ флеш диск за Виндовс КСП | ТецхРепублиц [/ урл] [урл = хттп://тецхбу.цом/2009/06/26/хов-то-инсталлинг-виндовс-кп-анд-убунту- преко-УСБ диска] Како да инсталирате Виндовс КСП, Виста, Виндовс 7 и Убунту путем УСБ диска [/ урл] [урл = хттп://ввв.интовиндовс.цом/боотабле-усб/] Како направити Боотабле УСБ [/ урл] бутабилан УСБ флеш диск за покретање оперативног система Виндовс КСП [/ урл] [цолор = "Сребрна"]

Или ако сте лењи као ја, и желе програм да то уради за вас ... [Урл = "хттп://ввв.приме-екперт.цом/фласхбоот/вхи_фласхбоот.пхп"] Пробајте овде [/ УРЛ] Пре него што урадите, погледајте линкове које је цксхиварам изнад .. Постоји неколико Лите верзија КСП и Виндовс 7 је да претрчи дискова блиц који се умањила да стане на фласх .. Радим исту ствар радите на Висе танки клијент терминал за мајицјацк. Можда ћете морати више среће постављање у одговарајуће области. Овај одељак је за Хоби кола и Мали Пројекти проблеми. [Урл = "хттп://ввв.едабоард.цом/форум52.хтмл"] Као и овде [/ УРЛ] не труде да буду знаци:)

Користио сам Хирен и ради. Постоји много других алата доступних на Хирен Боот ЦД. [Урл = хттп://ввв.хирен.инфо/пагес/боотцд] Хирен БоотЦД је 14,0 - Све на једном компакт диск [/ урл] [урл = хттп://ввв.хиренсбоотцд.орг/довнлоад/] довнлоад Хирен Боот ЦД [/ урл] [урл = хттп://ввв.хирен.инфо/пагес/боотцд-он-усб-диск] Хирен БоотЦД-а са УСБ флеш драјва (пен диск) [/ урл]

Захваљујући Иадав, имао сам пробати али не ради за мене.

Пратите све кораке наведене у везу [урл = хттп://ввв.хирен.инфо/пагес/боотцд-он-усб-диск] Хирен БоотЦД-а са УСБ флеш драјва (пен диск) [/ урл]. Да ли сте поставили УСБ флеш као први покретачки уређај у БИОС-у. Делује Урадио сам то само мој. Ако Боот ЦД 14 не ради пробати са старијом верзијом као што су 9 или 10. Ако и даље не ради јавите ми шта је проблем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back