Како инсталирати Убунту на рачунар?

E

engr.shabbir

Guest
Здраво желим да инсталирам Убунту на мом рачунару .. Али како?

Здраво, ја предлажемо да га инсталирате у оперативном систему Виндовс. Убаците Убунту диска и покрените га. Требало би да добијете сасвим неколико опција, а одатле, изаберите за инсталацију у оперативном систему Виндовс. За даље читање, проверите овде: [урл] хттпс://хелп.убунту.цом/8.04/свитцхинг/инсталлинг.хтмл [/ урл] [урл = хттп://ввв.псицхоцатс.нет/убунту/инсталлинг] Инсталација Убунту- [/ урл] [урл = хттп://сеогадгет.цо.ук/тхе-убунту-инсталлатион-гуиде/] Како да инсталирате Убунту: Убунту водич за инсталацију [/ урл] Надам се ово помаже. Тахмид.

На основу ваших конфигурације машине (к86 32бит или 64-битни) изаберите дистрибуције из доле УРЛ адресу и преузимање ИСО датотеку.. Нарезати ИСО фајл користећи софтвер за нарезивање ЦД-а, нпр Неро или нешто слично. Боот свом ПЦ рачунару користећи нарезани ЦД и пратите упутства да бисте инсталирали. [Урл = хттп://ввв.убунту.цом/десктоп/гет-убунту/довнлоад] Довнлоад | Форум [/ урл] Поздрав, Самеер Дхиман

Здраво, ја бих предлажемо вам да користите УСБ творац стварања бутабилан УСБ и онда бутује са УСБ. Када покренете овај начин, морате бити у стању да га пробају без инсталирања. Једном унутра Убунту, на десктопу, можете видети опцију за инсталацију на хард диск.

Предложио бих да најлакше ћете бити да посетите Форум Сајт и тамо ћете наћи неколико верзија које се могу преузети. Најактуелније је 10.10 најбоља за вас зависи од реценци ваше машине. Новије верзије имају тенденцију да буду ресурс пондерисани. Имам неколико верзија у употреби на различитим машинама. Убунту 9.04, мада можда и не најмодернији, има велике квалитете. Све зависи од тога шта желите ... Када преузмете и припреми за инсталирање опције су дати да формирају партиције. Можете поделити хард диск ако желите да задржите Виндовс на пример. Све је веома лако и једноставно. Верзије Убунту ИСО су на располагању за Аппле ППЦ чипова такође. Препоручујем вам зароните без одлагања ...

Покушајте да користите Вуби да инсталирате Убунту у Виндовс ... У могу да Гоогле Вуби & Довнлоад извршне ... Након распакивања он ће аутоматски инсталирати тако што поделе нашег хард диска ... Дакле, у не морате да бринете о партионинг ..

Ако имате мулти-цоре процесор и довољно РАМ-а покушајте да покренете под Виртуал Бокс који је бесплатан за преузимање ... Ја сам имао срећу ради Виртуелни кутија са Убунту 10.10 инсталиран на 2,8 ГХз дуал цоре са 4 свирку РАМ-а. .. то је одличан начин да се играју са њим да ли вам се допада ... ако не то је лако уклонити. Трчим КСП са Виртуал Бокс на 10.10 за оне ретке пута сам је потребно прозора. рт

може рећи анибди софтвер се користи за праксу Вкворкс? плз

[КУОТЕ] може рећи анибди софтвер се користи за праксу Вкворкс? плз [/ куоте] Иди на ветар сајт реке можете наћи верзију оцену Виндривер Воркбенцх који је интегрисано развојно окружење за развој ВкВоркс, можете пронаћи компајлер превише ... [Урл = хттп://ввв.виндривер.цом/продуцтс/воркбенцх/] Винд Ривер Воркбенцх [/ урл]

Поздрав свима! Желим да инсталирате Убунту на мој ВАИО преносни рачунар. Покушао сам да га инсталирате преко ЦД-а али није успео. Она престаје да се одазива када одаберем опцију "покушати Убунту без мењања рачунара" Такође сам покушао опцију да инсталирате Убунту преко Вуби такође показује исти проблем. Ја га успешно инсталиран на мом десктопу користећи исти ЦД користећи Вуби. Да ли постоји посебна подешавања или посебне подешавање потребних за лаптоп?

Проверите је Убунту ЦД-а имате, подржава лаптоп процесора. или преузмите исправан слику са сајта.

Да ли сте покушали да поново покренете ваш лаптоп у Виндовс онда затварају га доле нормално и рестартовање у Убунту? Фред

Ако ваш рачунар подржава визуелизацију, можда ћете желети да размотрите могућност инсталирања у сарадњи са прозорима. "Заједничко Линук инсталацију упутство" [урл = хттп://бкнпк.но-ип.биз/ми_веб/инцрементал_бацкуп/цолинук/цо_инсталл.хтмл] ВХДЛ, Верилог, дизајн, верификација, скрипте, ...[/ урл]

хвала вам свима! @ Фреддие.јонес да сам пробао, али она показује исти пролем, она престаје да се одазива и онда сам морао да искључивање мој лаптоп. @ Пасхок84 Не знам да диск подржава или не, постоји различитим хардверским за 64 битне и 32 битни оперативни систем? мој лаптоп има 64 битни Виндовс 7 претходно инсталираних .. Нисам могао да инсталирате Виндовс КСП СП2 на мом лаптопу има ли пертицулар подешавања у лаптоп да инсталира други ОС? хвала!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back