Како могу да покренем ПСПИЦЕ из командне линије.

E

ercanhamdi

Guest
Може било ко рећи нешто о овој теми. После тога сам уана покренути из МАТЛАБ. Хвала

У Уник или Линук то је лако ако имате, на пример Беркли зачина. Скоро сваки програм може да ради из командне линије. ПСПИЦЕ је прилично Виндовс програм ... можда је параметар или прекидач за текстуалне моду, али ја не мислим тако. Позивајући Зачините у Матлаб је мој сан :) Или мој сан је Зачините са прави програмски језик или скрипти ...

Која верзија ПСПИЦЕ користите? Старије верзије, као што је верзија 8, да се покрене из командне линије са именом улазни фајл као аргумент, а затим-вОНЛИ-вНО_НОТИФИ У новијим верзијама, чини се да морате да укључите пре-Р име датотеке, а употребна вОНЛИ То би требало да покренете симулацију, а затим затворите прозор и вратите контролу команду датотеку.

Ја сам такође покушава да покрене ПСПИЦЕ из командне линије. Али, каже да неће признати ПСПИЦЕ као интерни команду. Такође сам инсталиран ЛТспице и Винспице, али ништа ... Можете ли ми дати пример?

команда је "зачин", а не ПСПИЦЕ ....

Нити га препознаје Спице ... Узгред, ја имам Орцад 9,2. Да ли је онда могуће да покренете Зачините из командне линије?

Сеарцх фор "зачина *" за еке датотеку у директоријуму ОРЦАД.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back