Како могу да почнем са матрице ЛЕД?

F

filjoa

Guest
Здраво, ја бих направити литле матрицу са ЛЕД мислим 10к10 сова ПИЦ18542. ово је моја матрица: [куоте] АБЦДЕФГХИЈ АБЦДЕФГХИЈ [/ куоте] морам пиксел по пиксел контроле попут АА, АБ, АЦ, итд на пример аа је "оутпут_хигх (ПИН_Б7); оупут_хигх (ПИН_Д7)," за после могу направити неке Имагенс ? моје питање је како ја могу да дефинишу своју матрицу? Поздравите

постоје стотине одговора за своје питање у овом форуму: [сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед након 7 минута: [/ цолор] [/ сизе] и ја сам нови у микро контролорима, али бих желео да вам кажем користите неку врсту програма за симулацију ПИЦ ПИЦ симулатор ИДЕ је веома једноставно решење за мене [УРЛ] хттп://ввв.осхонсофт.цом/пиц.хтмл [/ урл] Мислим да имаш бар основна знања о ПИЦ програмирање и ако не пробати следећи линк [урл] хттп://ввв.микрое.цом/ен/боокс/пицбасицбоок/00.хтм [/ урл] [урл] хттп://ввв.микрое.цом/ен/боокс/пицмцубоок/ [ / УРЛ] [сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед након 4 минута: [/ цолор] [/ сизе] су пројектовали сам 5к7 ЛЕД матрицу користећи ПИЦ16Ф84А Ако желите да сазнате више информација о томе да ми пошаљете е-пошту гунатхилакаАТгмаилДОТцом ћу вам послати дијаграм кола и умацима код које сам писмени у основној користите основне компајлера у ПИЦ Симулатор ИДЕ.

Хеј, овде можете пронаћи више информација: [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц362445.хтмл [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back