Како написати ВХДЛ на спартански 3Е

U

-unGod-

Guest
Здраво свима! Имам задатак да напишем нешто на спартански 3Е користећи [Б] ВГА [/ Б] интерфејс. У Гоогле да нађем много различитих програма за овај интерфејс, али су сви у ВХДЛ. На универзитет имамо одбора. За основне конфигурације и згради користимо [Б] Ксилинк Платформа Студио [/ Б]. За писање програма у Ц користимо [Б] Ксилинк Платформ СДК [/ Б]. Можете ли да објасните ми молим вас, како да ВХДЛ пројекат у табли? Морам да убаците фајл у ВХДЛ-у језгру? Или можете ми савет неки други софтверски него [Б] Ксилинк Платформа Студио [/ Б]?

КСПС је део Ксилинк је уграђен алат (ЕДК). Сврха је да се микропроцесор у ФПГА, користећи средства која постоје у ФПГА. Јер ФПГА може бити конфигурисан, постоји много могућих микропроцесорске системе који могу бити дизајнирани. Постоје два основна начина да се обичај проширења, или додавање прилагођених језгра на ЕДК пројекат, или додавање ЕДК пројекат ИСЕ пројекат и онда инстантиатинг ЦПУ. Први је намењен за повезивање периферних уређаја са ЦПУ-коришћењем стандардног ОПБ / ПЛБ / ФСЛ / ЛМБ / ЛЛ аутобуса на одговарајући начин. У ову врсту дизајна, можда ћете желети да се фајл ниво ХДЛ, затим додајте омотач који конвертује интерфејс на једну од ових. Ово омогућава логику да се поново користи у не-ЕДК пројеката. периферије такође може бити повезан са другим уређајима у "лукама" картицу. Ако дизајн је велике делове ХДЛ да не треба да комуницирају са ЕДК пројекат, можете да ИСЕ пројекат, онда инстантиате процесора. У овом тренутку, можда ћете морати једног интерфејса са не-ЕДК део на ЕДК део.

ВГА интерфејс на СПАРТАН3Е комплет у ВХДЛ: [урл = хттп://ввв.микекохн.нет/мицро/фпга_вга.пхп] Мајкл Кон - ФПГА ВГА [/ урл] Потребно је да научите Ховто окружењу користе ХДЛ и користећи УЦФ фајлове .. .. Такође можете триоут СИГАСИ ВХДЛ окружење за учење уопште ВХДЛ програмирање: [урл = хттп://ввв.сигаси.цом/] Сигаси | Сигаси ХДТ: будућност ВХДЛ дизајна [/ урл]

Ја сам радио пар пројеката са ВГА на спартански 3, 3А и 3Е. Могу вам препоручити да погледате на овој страници: [урл = хттп://тинивга.цом/вга-тиминг] ВГА сигнала Време [/ урл] - То описује ВГА време веома добро! Можете проверити видео овде неке од пројеката сам се када сам почео да учим ФПГА: [урл = хттп://блог.ткјелецтроницс.дк/2010/09/фирст-пројецт-витх-фпгас-севен-сегмент-дисплаи/ ] ТКЈ Електроника »Први пројекти са ФПГА [/ урл] сам послао ти ПМ у вези више информација. Тома

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back