Како направити позитивне само Гербер датотеке помоћу ПСД14.2?

T

totue

Guest
Здраво, имам велики проблем са Гербер стварања јер ПСД 14,2 креирате композитних слојева са заплетима и негативним моје произвођач ПЦБ-а не могу да користе ову врсту Гербер, он треба само позитивно Гербер датотеке. Да ли сада како ја могу направити ово са ПСД 14,2. хвала. Тотуе: (

Добро, можда би требало да покушате да користите неки други излазни формат. Ово ми је помогао када сам имао проблем са излазним фајловима. - Опције-> пост процессинг подешавања - дупли клик у реду "Девице" - промените излазни формат и можда добијете одговарајуће датотеке Надам се да помаже. Поздрав, хккх

Хвала, али у ствари, ја само треба да преведете своје РС274Кс фајлове РС274Д фајлова. Да ли имате решење? Тотуе.

Добро, извини, али ја донт знати како да конвертујете слојева између ових формата. али ако твој проблем је да имате знаке слојева, можете обрнути су поново добили на нормалан приказ. Користио сам виевмате из пенталогиц (бесплатно Гербер гледалац и уредник). Надам се да помаже, хккх

Здраво, имам наћи В12 Гербтоол алата који чине ову цонвертион али не и са демо верзијом! Тотуе.

користите проширену опцију Гербер док је аутпут у распореду

У производњи> уметничког, изаберите режим заплета као позитиван. У општи параметри изаберите Гербер 6к00 поново уметничког дела.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back