Како подићи 0-3.3В сигнал ПВМ за 0-10В ПВМ сигнала?

Y

yzou_ua

Guest
Морам да појачају генерисана за пвм сигнала 0-10В нивоу. Може ли неко да ми помогне из? Тхк пуно!

Довољно је користити транзистор са својим колектора повезан са 10 волти железничког преко отпорника. Ово ће обрнути ПВМ, ако је тај проблем, користите два транзистора, НПН и ПНП.

# 1 - Претпостављам да шаљете логике типа он / офф сигнала у праву? # 2 - Да ли возите оптерећења? Ако јесте, онда који тип оптерећења?

Или користите компаратор са прага постављен на ~ 1.65В (половина од 3.3В), можда додати мало хистерезис, рецимо 1М отпорника од 100к. Алтернативно, можете да користите вероватно ОП-појачало да оствари исту ствар. [Урл = "хттп://ввв.натионал.цом/ан/АН/АН-31.пдф"] оп амп кола примера [/ урл] Види Такође, Гоогле ;-)

[Куоте = дицк_фреебирд; 872954] МОСФЕТ возача ИЦс су за то [/ куоте] Може да буде мало претерана, осим ако имате оптерећење са пуно капацитивности да превазиђу, у журби.. : Д

Овај чип је врло кул, јер не треба гомила делова, још више кул када узмете у обзир број делова двојног верзија ће заменити. Он подржава 3.3В и 5В унос логике нивоа, и вози до 14 волти. Она има МОСФЕТ-овима, ЕСД заштиту, зенер стезаљке, отпорници. Није за људе који мрзе Сурфаце Моунт чипова. О полупроводника - НУД3112 - 1 или 2 релеја / Учитај Возач: [УРЛ = хттп://ввв.онсеми.цом/ПоверСолутионс/продуцт.до?ид=НУД3112] ОН Семицондуцтор НУД3112: 12 В релеј Возач [/ УРЛ] листа са подацима: [УРЛ] хттп://ввв.онсеми.цом/пуб/Цоллатерал/НУД3112-Д.ПДФ [/ УРЛ]

[Куоте = бтбасс; 872916] Само користите транзистор са њим је скупљач повезан са 10 волти железницом преко отпорника. Ово ће обрнути ПВМ, ако је тај проблем, користите два транзистора, НПН и ПНП [/ куоте] Ово је очигледно најлакши начин и ја сам га направио већ.. Међутим, мој шеф не свидја ми се, цуз то изазива око 40мв напона на прекидач за укључивање / искључивање ивице. Тако да у ствари, тражим "но-прекидач" начин ... ТХКС аниваи ...

[Куоте = изоу_уа; 873900] То је, очигледно, најлакши начин и ја сам га направио већ. Међутим, мој шеф не свидја ми се, цуз то изазива око 40мв напона на прекидач за укључивање / искључивање ивице. Тако да у ствари, тражим "но-прекидач" начин ... ТХКС аниваи ...[/ КУОТЕ] Ја нисам јасно да мислиш на начин који не подразумева било који транзистор или МОСФЕТ прекидача? Био сам о томе да предложи нешто попут [УРЛ] хттп://ввв.фарнелл.цом/датасхеетс/85603.пдф [/ УРЛ] али ви очигледно у потрази за нешто друго (не прекидач), али нисам сигуран шта то може да бити. Александар

Под претпоставком да користите 3в3 микро, ови чипови су обично отворени колектор излаз ПИН? Храните се излаз ПВМ на неискоришћени унос ПИН, затим преведе тих нивоа на отвореном ПИН колектор, који сте повукли до 10 Волти. Посао!

[Куоте = алекан_е; 873910] Нисам јасно да мислиш на начин који не подразумева било који транзистор или МОСФЕТ прекидача? Био сам о томе да предложи нешто попут [УРЛ] хттп://ввв.фарнелл.цом/датасхеетс/85603.пдф [/ УРЛ] али ви очигледно у потрази за нешто друго (не прекидач), али нисам сигуран шта то може да бити. Алек [/ куоте] Мислио сам ОП-амп напон следбеник ствари, али бојим се да то није добра идеја за високе Фрек. сигнала, као ПВМ (16кХз )...[ цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 19:35 ---------- Претходни пост је био у 19:27 ----------[/ сизе] [/ цолор] [куоте = бтбасс; 873955] Под претпоставком да користите 3в3 микро, ови чипови су обично отворени колектор излаз ПИН? Храните се излаз ПВМ на неискоришћени унос ПИН, затим преведе тих нивоа на отвореном ПИН колектор, који сте повукли до 10 Волти. Посао! [/ Куоте] Да ли у плс дајте неке детаље о овом, као и т шеме? Бтв, имају у урадили раније, цуз никада нисам чуо о томе на овај начин ... ТХКС пуно.

[Куоте = бтбасс; 873955] Под претпоставком да користите 3в3 микро, ови чипови су обично отворени колектор излаз ПИН? Храните се излаз ПВМ на неискоришћени унос ПИН, затим преведе тих нивоа на отвореном ПИН колектор, који сте повукли до 10 Волти. Посао [/ куоте] пвм! Је вероватно генерисан са микроконтролером, али користећи оно што кажеш би требало константно анкетирања уноса (где ће бити повезан ПВМ), а затим пренесе то излаз. Да ли мислите да је добра идеја да користите ресурсе у МЦУ задатак као што је ово? Александар

Надамо се, постоји резервни унос ПИН са прекидам.

То ће учинити оно што желите. [ИМГ] хттп://и225.пхотобуцкет.цом/албумс/дд27/синцопатор/33Вто10В.гиф [/ ИМГ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back