Како покренути КСУП Виртек-ИИ ПРО плочу?

S

suddy72

Guest
Здраво људи, ја сам нови у ФПГА рад, ја сам добио КСУП Виртек-ИИ ПРО развојну плочу. [УРЛ] хттп://ввв.дигилентинц.цом/купв2п [/ урл] - Овај сајт је показује. Трудим се само да устане и да га ради и уради нешто једноставно. Приметио сам да постоји опција Куицкстарт, БСБ мислим да је тзв. Ја стварно не знам како да се одбор ће, иако. Мислим да могу да захтевају добијање софтвер назван Платформа Студио али ја лицемјерје бити сигурни, дошао диск са плочи, али не и главни софтверски да га покренете изгледа бити на ово. Свака помоћ у добијању овај боард горе и трчање у једноставних корака био би веома добродошла. Хвала, Стјуарт

ЈА донт мислити они дају платформу студио са овом плочом. ово је нешто јасно помиње на сајту. Његова због ове забуне ја сам избегавање куповину од њих! Требало би да усмери пошаљи их!

добијате платформа студио. И створи систем за прилагођени одбора. Процес је прилично равно напред, додате ФПГА, ГПИОс, ДДР, Етхернет, СДРАМ, УАРТ ... само пратите упутства и додајте компоненте на плочи КСУП Ур ... Да .. да ... да ... да ..... то је .......

Не заборавите да преузмете фајлове и да их ставља у правилан директоријум у супротном ваш одбор неће бити на листи ... : [УРЛ] хттп://ввв.килинк.цом/унив/купв2п.хтмл [/ урл] (ЕДК КСУПВ2П пакет)

Можете да копирате пакет (наћи на сајту) у $ $ _ЕДК \ пансион \ \ Ксилинк заједнице. Дакле, лако можете да пронађете таблу на листи.

Такође сам купио КСУПВ2П одбора и НО не снабдевање Ксилинк софтверску платформу Студио са њом. Морате да купите ово одвојено. Такође, када се користи Ксилинк Платформ Студио са својим одбора, мораћете да се уверите да понуде исправна подешавања. Ова подешавања се могу наћи на Куицк Старт водича на ЦД-у се добија са КСУПВ2П одбора. Они се такође могу наћи на мрежи у првом туторијалу на ФПГА развојном сајту: [урл] хттп://ввв.фпгадевелопер.цом [/ урл] Предлажем вам да следите кроз брзи старт водич и туторијале онлине.

Да ли је неко покушајте да користите Платформ Студио 9.1 са КСУПВ2П? Трудим се да изгради пројекат од нуле, али у стању да одштампате нешто у ХиперТерминал? Ако неко има БСБ датотеку за 9,1, молим вас пошаљите ми га.

Такође сам имао проблем када сам покушао да комуницира са ХиперТерминал на мом СПАРТАН3Е одбора. Проблем сам имао је да сам употребио погрешан кабл не знам вхицхоне је проперверсион нул модем или РС232 нормално. Можда то помаже за вас превише.

Имам једноставан РС232 дизајн радну платформи Студио 7.1 али не 9.1.

Здраво, Такође сам купио В2ПКСУП одбор Желим да знам да ли је то само компатибилне са: ЕДК 7.1 СП2, СП3 ИСЕ7.1 као што је поменуто на дигилентинц сајту? и који цхипсцопе? 7.1 или шта? Такође Који Моделсим, 6.0 или 6.3? Како могу да добијем било који од њих? Хвала унапред

Мислим да се сећам да је компатибилан са 7.1 и 8.1 али не 9.1. Ти би морао да купи софтвер са Ксилинк.

Хвала пуно за одговор. Такође желим да знате да ли ће то бити компатибилна са 10,1? имам фајлове за БСБ на ЦД-у, али је за 7,1! ће то радити добро? хвала

Скинуо сам последњу верзију кбд од Ксилинк сајта за ЕДК 10,1 али имам проблем са "Ц_МЕМ_ПАРТНО = КВР266Кс64Ц25/256 се не налази у меморији" свако. знам овај проблем? Хвала вам БуБЕЕ

У КСУП В2П одбори су компатибилни до 10,1 верзије Ксилинк Софтваре! И то је последња верзија која ће подржати овај форум ...

ОК, Чини добро сада питати о проширење заглавља. у референтном приручнику:. .... "Разни напони напајања су доступна на ширење конектора, 2.5В и 3.3В, 5.0В и, [цолор = ред] у зависности од типа конектора [/ цолор] [цолор = блуе ] Тхе проширење заглавља су позиционирани да спречи инсталацију тракастог кабла конектор преко два од проширења заглавља [/ цолор] Сваки други сигнал у тракастог кабла је тло сигнала да се обезбеди најбољи интегритет сигнала на мети корисника.. излазу за Заштиту од високог напона уређаја следи улазни напон до диоде пада испод ВЦЦ пруге,. у које време, напон се пресавија тако са ВЦЦ од 3.3В, [цолор = греен] излазне клеме на-2.5В [/ цолор] Ово даје 500 мВ улазне маргине за пребацивање и ЛВТТЛ и ЛВЦМОС3.3, који имају од них 2.0В минимум.. " Плашим се од црвене линије, да купим различите врсте каблова траку за сваки напон? могу користити траке каблова који се користе у нашим рачунарима? и двоструке линије заглавља мушко? један помиње у реф. упутство је из дигикеи и немате дистрибутера у мом региону је "С2012-30-НД". Жао за дугу поруку, хвала унапред.

Ја сам помоћу КСУПВ2П одбор и КСПС 9.1 и ИСЕ 9.1 све ради веома добро. Ја такође користим цхипсцопе са њом, све ради.

Хвала пуно за одговор Ур ја питам о кабловима хардверских проширења користе са И / О. Приложена фотографија показује место експанзије заглавља. Желим да се уверите од истакнутих линија горе, која описује ову фотографију Зато плз реците ми шта се користи у овом месту. Ја сам само почетник. хвала унапред

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back