Како програмирати ДС80Ц320?

S

sush

Guest
Здраво пријатељи, како да програм ДС80Ц320. Не морам посебно програматора за ово. Тханк

ДС80Ц320 нема интерну меморију програма .. Ако желите да га користите, мораћете да повежете екстерни ЕПРОМ (и меморија ако је потребно) .. Погледајте слику испод за пример спољне везе програма меморије .. Поздрав, ИанП

како о сет инструкција за програмирање ДС80Ц320? ми фриенд ми дати ДС80Ц320, он је рекао да није практично користити ДС80Ц320, па га дај, и боље покушате да урадите нешто са њим него што сам га задржи само у мом случају. молим да ми помогнете, шта да радим са њом? одговарајуће апликација, где могу да га користим? хвала ти :)

Скуп инструкција је и даље важи, али код мора да буде "спаљено" до екстерне меморије програма (РОМ ЕПРОМ или ЕЕПРОМ) и 80Ц320 ће га преузети одавде .. Поздрав, ИанП

ианп да је стварно добар помоћи. Заправо желим микроконтролера који подржава 8051 програмирање и много брже него 89ц51 (из Атмел), тако што се може ја користим?

Покушајте ДС89Ц430 .. ДС89Ц450 [урл] хттп://ввв.маким-иц.цом/куицк_виев2.цфм/кв_пк/4078/лн/ен [/ урл] Да програмске ФЛАСХ меморије (интерне меморије програма) не треба посебан програматор, а може да се уради преко ПЦ серијски порт. Само преузмите алатку МТК из Максим сајту: [урл] хттп://ввв.маким-иц.цом/продуцтс/мицроцонтроллерс/софтваре/индек.цфм [/ урл] Поздрав, ИанП

страва! То је стварно добра помоћ Ианп. Покушао сам да преузмете дс87000.еке фајл, када сам га покренете даје "не Програмер пронађен" зашто се приказује овако не морам да преузмете неки други фајл и шта је МТК алат.

[Куоте] Микроконтролер Тоол Кит Микроконтролер Тоол Кит (МТК) је ПЦ апликација у програмирању и дебаговања у микроконтролера произведени од стране Далас Семицондуцтор. Овај софтвер захтева Виндовс 95 или новију оперативни систем, као и отворену ЦОМ порт. Он омогућава уграђени систем дизајнер за програмирање и конфигурисање Даллас Семицондуцтор микроконтролере опремљена РОМ / боотстрап лоадер [/ куоте] Преузмите ову датотеку 370К. .. За неке 8051 деривата иоу потребна посебна програмер, за неке друге, укључујући ДС89Ц430/450, не морате програмере. У МКТ фајлу ћете наћи слику о томе како да се повежете ДС98ЦКСКСКС микроконтролера изабраних пинове се програмиране преко РС-232 порт .. Поздрав, ИанП

ПЛЕАСЕ ХЕЛП! моја кола не ради сам покушао 32кХз, 6 МХз, 10МХз, 27МХз кристалом, али још увек не ради ....... У чему је проблем са мојим дизајном? Ја Коришћење МТК2 (дс89ц430) програмер и моја кола је само једноставна МАКС242 директно повезан ТКСД0, РКСД0 и ЕА * у ВЦЦ5 + са ресет дугме на пин 9 сви пинови без везе је повезан са терминала БЛК. У чему је проблем са овим мојим рачунара доес'нт га признати или детектује га .. Јенард (ТЦУП) студент

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back