Како саставити Матлабу да Ксилинк ФПГА?

T

tmrnvrcome

Guest
Ја сам тренутно ради на пројекту који морам да пишем кодове за обраду слика у Матлаб-а и интерфејс је са ФПГА уграђеним одбора. Уређај: Ксилинк Спартан 3А ДСП-ФПГА сам нови у Матлаб-и и Ксилинк. Може ли неко да ми помогне да се о ради ово? Како да код референтни дизајн за форум? Који су софтвери за коришћење? Могу ли да састави кодове директно из Матлаб-а и интерфејс је на табли? Или морам да користим дијаграме блок у Симулинк? Урадио сам нека истраживања и постоји неколико начина да то урадите: коришћење СисГен, користећи Симулинк ХДЛ-кодер, користећи Ксилинк платформа студио ... Заиста сам збуњен. Да ли постоје лабораторије упутства за мене да прати?

Ур услов је од МАТЛАБ-у ванна депоније у на ФПГА .... али ја не мислим мисли КСПС у да депонија ... али у могу да, преко Ксилинк ИСЕ ... сам урадио онце.у треба да ураде блокова у Симулинк касније у потребу Ксилинк систем генератора чији претвара Ур дизајн у Верилог за ВХДЛ кода копирање тај код пасте у ИСЕ и утицај који .. ово је процес отишао сам ... Мислим да ће помоћи у. е-маил: басицсофвлси@гмаил.цом

Покушао сам чини да би исти на почетку, јер ниво ХДЛ програмирање појавио далеко теже него МАТЛАБ-а због МАТЛАБ-кода богато су доступни, али сам ужасно успео у томе. Ксилинк Систем Генератор функционише али само за одређене уграђене у МАТЛАБ-функција. То не може да конвертује Ур прилагођене код МАТЛАБ-у код за Верилог / ВДХЛ. У мом случају то је био само много губљење времена и на крају сам почела да прави од нуле на Верилог. Ја бих вам саветујем да избегне невоље и почети директно од ХДЛ. Остало је на вама:) Срецно

Хвала за одговоре. Шта ако користим Симулинк-ХДЛ-кодер? Да ли је лакше и ефикасније да користе у поређењу са коришћењем СисГен и Ксилинк ИСЕ?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back