Како се користи латекс Мени?

B

BigBoss

Guest
Поштовани Гулсон .. Како се користи латекс мени ако је био инсталиран? Хвала

Мислим да треба да приложи знакове са [ТЕКС] тагове. Кеитх

[ТЕКС] \ дисплаистиле {ИМФДР} _ {3} = \ фрац {{} _ {1} {в} _ {инИМФ}} {{в} _ {Ноут}} = \ скрт [3] {\ фрац { 4} {3} \ фрац {{} _ {13}} {{} _ {3}} \ фрац {1} {{в} _ {{НОУТ} ^ {2 }}}}={ \ лево (\ фрац {{} ИП адреса _ {3}} {{в} _ {НИН}} \ ригхт)} ^ {2 / 3} [/ тек] Да .. ради, хвала

Не ради за мене било (КСП / Фирефок), ништа се додаје текст када сам притисните симбола. Алек

То ради за мене ... мом рачунару: КСП СП3 / програма Гоогле Цхроме [ТЕКС] Е = мц ^ 2 [/ тек]

Поново сам покушао форму Фирефок и хрома у ПЦлинук, још увек не ради за мене. Ја сам кликом на симболе и ништа у ушла у област за текст, да ли користите иконе сте написати изнад користећи слова са тастатуре? Алек

Ја користим Фирефок 4.01 и КСП СП3 и Латекс иконе не раде за мене. Као и Алекс, кликнем и ништа не дешава. Кит [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 08:44 ---------- Превиоус. Пост је у 08:40 --- -------[/ сизе] [/ цолор] не ради у Опери 11.11 било.

[Тек] \ сум_ {н = 0} ^ \ инфти [/ тек] [тек] \ прод_ {н = 0} ^ \ инфти [/ тек] Да добро ради сада у Фирефок / КСП и Интернет Екплорер 7 / КСП Алекс

Неки од латекса знаци не ради ни са ИЕ9 и Фирефок 5.0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back