Како се мери ИСФ у МЗ-ВЦО?

M

mazelk

Guest
Према фазе шума теорија (Хајимири и др.), Како се мери ИСФ (Импулс Осетљивост функције) у комплементарним ЛЦ-ВЦО. ? Како се то ради у СПИЦЕ-бази симулатора (нпр. ЕЛДО, ХСПИЦЕ)?

Здраво, ја претпостављам да желите да измерите ИСФ да Л (ф) .... са Елдо, ССТ осцил и.. ССТНОИСЕ симулације омогућавају да се Л (ф) директно, без ИСФ мерења. Боззо.

Л (ф) сигурно не може да понуди увид дизајн о томе како да смањите буку фазу. Зато нам је потребно, као и ИСФ-. Мислим да у овом тренутку можемо само да се ИСФ симулацијом које можете упутити у хајимири у новинама.

Елдо РФ пружа излаз табеле који садржи информације да знају који уређај или које хармонијске је одговоран за излаз буке. Сваки уређај се налази на листи, сортирани по свој допринос, а за сваки уређај можемо знати који хармонијске је одговоран за коју количину буке. Такође, допринос по хармоника је дата. Од тог можете добити функцију трансфера између сваког извора буке у фази производње, и оптимизовали осцилатор. Боззо.

Хи гуис: Ја сам такође гледа у методе мерења и ИСФ НМФ (бука Модулисани функцијом) у циљу добијања ИСФ ефикасан у МЗ подешен ВЦО. Плс не указују на поступак у њој изврши у ХСПИЦЕ или Спецтре-РФ, ако је могуће. Према Хајимири, извршене су симулације утилзинг ХСПИЦЕ. Хвала унапред Ргдс

Ако се сећам право је ИСФ одговор мери убризгавање мале пулс и упоређујући фазе унпертубатед систем. То би требало да се уради преко неколико корака преко осцилације циклуса. Тако да морате да напишете скрипт који поновите зачин симулација где струјни / напонски убризгавање извор се помера у времену и мера изјава се извршава.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back