Како смањити Синопсис алата време учитавања?

P

parkesp

Guest
Хи И'м Корејски инжењер имам неких проблема. То је Синопсис алата време учитавања. Можда је то траје 3 или 4 минута. пре прошлог месеца, потребно је 2 секунде Прошлог месеца, моја фирма је додао серверу ХДД и реструктурирања сваки сервер. после серверу рада, Синопсис алата предуго почнете време учитавања. Мислим да алат пут и средство дозволе донт имати проблема. Који разлози су узрок мог проблема алата? Ако знате тај проблем, плз одговорите на мене. Хвала вам [синтаксе = Верилог] [/ синтаксе] [синтаксе = селецт_листинг] [/ синтаксе]

Здраво, могу да постоје 2 врсте проблема .. тип машине: у смислу на којој машини ипу позивају Синопсис алат. АМД или Интел засноване на бази. Друга ствар да ли сте оптерећење на локалном рачунару или на било који дистрибуира процес, као и ЛСФ / ГРД. Неко време постоји неколико посвећена машина за те ствари. Проверите да ли ИТ тим на овом да ли постоје неке посебне машине додељена након реструктурирања. Меморија: колико меморије су у користите? Ако користите било који машина посвећена онда вас молимо да проверите меморију за ту машину. Сваки алат има неке минималне захтеве .. Молимо вас да цехцк тих такође. Дакле, у основи то није проблем са Синопсис алата .. његов проблем у вашој мрежи подешавања.

Хвала вам на команду мислим да то није наше мреже проблема. Можда је то због проблема ударном гранате програма и дизајн компајлера и Астро је граната алата

Здраво, Нисам мислио да је вас мрежа проблем .. Моја поента је .. да своју бити због поставке за покретање алата везаних на мрежу. Као што сте поменули да је то можда због Шел програма, ја ти у праву .. то може бити .. или може бити било шта у вези са било који модул / омот, где сте дефинисали мрежу у вези подешавања.

Проверите да ли је Хипер Тхреадинг је омогућено или онемогућено у Ур машину? Видели смо сценарија где Хипер Тхреадинг (или више тхреадинг), понекад успорава Синопсис алата

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back