Калибар ДРЦ / ЛВС улаза

K

kenneth_tan

Guest
Ја сам помоћу калибра Интерактивни ДРЦ - В2007.4_14.15. У Калибар Интерацтиве - нмДРЦ облика, улази-> Филе - АБЦ.гдс формат = ГДСИИ Извоз из изглед гледаоца кликнули. Питање: Да ли то значи ----------- морам да ручно креирали ГДС датотеку - из Цаденце-извоз - ток? Мислио сам кликом на "извоз из лаиоут-гледаоца 'ће генерисати ГДС датотеку? ако не, шта су други алтернативни да би се избегло ручно креирали ГДС? Да ли постоје подешавања у правилу палуби може дозволити калибра да створи ГДС за мене? Хвала на помоћи! Кенет тан

да, укључивањем опције "Извоз из изглед" калибра извоз гдс2 за вас. алтернативно можете да извезете из виртуоза алата и дати путању до датотеке ових такође може да функционише.

Хвала! Имам 'извоз из изгледа' кликне, то је оно ја мислим алатка ће генерисати ГДС за мене, очигледно није, када кликнем Рундрц у Калибар ДРЦ-форми, још увек кажу 'цант финд ГДС датотеку. "Извоз из каденца виртуосе је одличан избор, али ја бих да сачувате тај корак који ја мислим "извоз из изглед 'опцију би то за мене. Такође сам Цалибре -> подесите ДРЦ -> ставите у свим путу, мапа фајл и ништа чини хаппеннед. Хвала јос једном [цолор = "Силвер"] [СИЗЕ = 1 ]---------- порука додати у 09:48 ---------- Претходни пост је био у 08:16. - --------[/ сизе] [/ цолор] Само сам хтео да додате Пост - Ја не добијете ову поруку кажу - "нису могли повезати са утичницом 9189: гледалац није за џогинг / утичница није активна"? ? Ипак сам већ поставили "подешавање распоред гледалаца - ставили у име домаћина и утичнице, а то кажем" повезан "Поврх свега тога сам урадио 'поставили МГЦ_ЦАЛИБРЕ_ЛАИОУТ_СЕРВЕР далцад02: 9189' у мом цсхрц Хвала.!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back