Капацитет фединга канал кроз Мутал информације???

B

bee

Guest
може неко плз реците ми како да цалцулте капацитета фадинг канала из мутал информација. и неед фулл доказ. хвала

Здраво, Види апендик Г "МИМО капацитета веза" на страници 522 од "модерне бежичне комуникације" од стране С. и М. Хаикин Мохер. БР, Мак, надам се да ће ово помоћи!

хвала доделити, али тема у књизи Шимуна је за Гаусовог канала. Тражио сам раилегих или рициеан фединга канала. Ако у имати плз то телл ме. Чека ....

Поздрав, [куоте = пчела] хвала доделити, али тема у књизи Шимуна је за Гаусовог канала. Тражио сам раилегих или рициеан фединга канала. Ако у имати плз то телл ме. Чека .... [/ куоте] Човек уради неки претрагу урселф као: Д (јуст киддинг Мате плз донт минд), говорећи им написали у детаље Раилеигх фединг и Рициеан капацитета ефекте одмах. Ако имате књигу Паулрај (надам се у кнов књига која се односе Им овде) онда идите на Поглавље 4 књиге на страни 63, то је око капацитета канала свемирских времена. У члану 4.6, он разговара утицај рицеан бледи, фединга корелације су, КСПД и дегенерације на МИМО капацитета. Надам се да ово поглавље ће вам помоћи да разумемо однос капацитета под различитим условима за фадинг МИМО. Даље ако у нађемо слободног времена некад касније, ПЛЗ јавите ми помало детаљ вашег пројекта, ако то није много поверљиве. То ће ми помоћи да се ажурирају о актуелним истраживачким аспектима. БР, МАК

У овом раду можете пронаћи на казну капацитета када је канал корелацији цоефициентс. Страна 6 и тако даље. Ја сам га послали на другом линку: [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?п=728412 # 728412 [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back