Кашњење у подстицање сигнала

D

Delta11

Guest
Морам да изазове кашњења у реду у усец сигнала, ако и када до ње дође. Користећи једноставне бафера или флип-флопова кашњења сигнала, како би наносекунди. Потребно је око одлагања 0.5усец. Потребна помоћ око тога. Поред тога, ако користите АИ микро контролер, било би је могуће одлагање тог би бити изазване од улаза до излаза из контролер? И на крају, ако не користите микроконтролер, не би била претерана:? Лол:

Коју врсту сигнала сте Лоокин на? ... увек можете пробати за ММВ / БМВ који је једноставно ... контролер, посебно се користи за такав задатак је дефинитивно непотребан терет

Зашто не користити више Моностабле? Користите један до одлагања, а други за генерисање сигнал.

Требало да је то објаснио раније, али сигнал је у ствари Дата Лине и треба да одговарају време са контролом сигнала. Мултивибраторс може да се користи за једнократну сигнала, али не би било могуће за целу података. не могу да се разликују сигнала контролом, тако једина опција је да се подстакне кашњење у подацима.

"Активна линија за кашњење" је оно што сам потребна у овом случају. Неко деле ове информације са мном и ја сам мислио да би требало превише .. Хвала момци за помоц ...!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back