Код Покривеност у НЦ Верилог

S

shahsanket24

Guest
Поздрав ... Било ко може ми упутство како да изврши покривање кода у НЦ Верилог симулатора ...?

Покрени команду цднсхелп затим пронађите "МКС Упутство за употребу"

Хвала ... Може у молимо вас реците ми кораке или команде за извршење исте ....?

Потребан вам је води нцверилог са опцијама:-покривеност свих [све - грана, изрази, половни аутомобили, ФСМ покривеност]-цововерврите-цовтест тест_наме-цовдут [Изаберите ДУТ за покриће] Онда можете да видите резултате: иццр-теста / цов_ворк / дизајн /. тест_наме-гуи

Баците поглед на: "У овом кратком меморандум ћу показати коначне кораке потребне за генерисање кода покривеност извештај да добијем у невољу сваки пут да урадим и одлучио да је боље да буде на сајту У овој фази сте навели.. покривеност НЦЕЛАБ команде и имају много тестова произилази из регресије вам је потребно да стопите фајлове у један датотека података база спајање се врши користећи следећу наредбу:.. иццр цодецов / мерге.цф ... " [Урл = хттп://бкнпк.но-ип.биз/ми_веб/ваве_утил/нцсим_цоде_цовераге.хтмл] ВХДЛ, Верилог, дизајн, верификација, скрипте, ...[/ урл]

Хвала свима .... Заправо ја сам почетник и ја се трудим за једноставне Верилог датотеку да би се разумели поступак у НЦ Верилог тако било ко може ми рећи команде за код покривеност у Верилог у корацима ....

код покривеност за симулатора за прикупљање, не знам ваше значење за код покривеност у Верилог?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back