Ком обиму за ХФ аналогне и дигиталне комплекс

F

Faithnic

Guest
Ја сам мешовитим сигналом дизајнер и траже да се надоградим осцилоскоп. Мој примарни избор приоритети су: Аналогни: 1. Пропусни опсег: Видео ВХФ до 500 МХз 2.. Потребна добра аналогни јасноћу сигнала са ниским џитер и дигиталног шума дигитални: 1. Треба да имају велике дужине меморија 2. Би требало да има капацитет да се ухвати талас праћење аномалије у таласни облик 3. Треба да има И2Ц и серијски протокол анализу способности Марка / Модели Ја сам тренутно: 1. Агилент МСОКС3034А Осцилоскоп: 350 МХз, 4 аналогна плус 16 дигиталних канала 2. Тек МСО4034Б 300 МХз, 4 +16 канала 3. ЛеЦрои МСО 64МКСс-БМКСс-Б ВавеСурфер, 600 МХз, 5 ГС / с 4 +18 Цх, Мешовити сигнала осцилоскоп 4. ДЛ9505Л701320 ДЛ9505Л: 4цх 500МХз + логика 16битс, Макс. 5 ГС / с (2,5 ГС / с / Швајцарска), 6,25 мегавата / Ка Мој буџет је око 12000 долара Моје питање је, да ли су изнад МСО добар за аналогни сигнал прегледа и мерења и довољно низак ниво буке када се приказује? Да ли је боље да иде за скупе МСО или ВФ аналогни обима и јефтинији МСО? Треба савет од искусних корисника. Хвала.

Ја бих мислио да ако желите да погледате сигнала до 500МХз онда морате 1ГХз 'обиму. Не знам шта мерења желите да се већ за РФ мерења анализатор спектра ће увек победити осцилоскоп. Најбољи начин је да их све испробате. За тај новац требало би да можете да се компанијама да вам демонстрација или чак ти позајми један за неколико дана. Покушао сам три своје четири избора (или слично) у 1ГХз спецификацији. Нисам користио ЛеЦрои. Ја сам Иокогава вентилатор, али не бих рекао да је најбоље - сваки од њих има своје предности. Када сам куповине нове опреме Трудим се да се демонстрације када имам прави пројекат на клупи. Такође, вреди изгледа да би било Рохде & Сцхварз, мада нисам сигуран да ли се мешају сигнала. Кеитх.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back