Конверзија *. пдф у Аллегро - овде је скрипта

S

shakalaka

Guest
Овде је скрипта за конверзију ПДФ, БМП слике у Аллегро формату. Уживајте у С

Како то функционише? Могу ли конвертовати Протелс Орцад ПДФ извоз у нешто налик куповина са овим?

Не, то само претвара слике, ја сам под претпоставком Протел ПДФ је исто као за П-ЦАД-а ПДФ-облику (ДИФ), схематски - које се могу прочитати у Орцад директно за употребу са Аллегро, резултати су ружна, али употребљив. СИГИНТ

Може било који орган да ми пошаљете растер у Аллегро.зип на мој е-маил ИД [емаил] сатиасг@гмаил.цом [/ емаил], јер нисам могао да га доле оптерећења. Хвала.

Здраво евероне, Као што сам не могу да преузмете датотеку, Било би корисно ако неко може послати софтвер на мој ИД [емаил] есвар.бабу77 @ гмаил.цом [/ емаил]

добре. И увезене генерисани фајл (ПЛТ) као ИПФ, онда слика је на штампаној плочи. лепо. али како могу преместити слику из мануфацтуринг/ПЕН3 слој разумнији слој, као боард_геометри / Силксцреен_Топ или само нагризања врху?

Здраво свима, ја донт имати довољно Бодови за преузимање овог филес.Плз Помоћ ....

За нову момци такође је доступан [урл = хттп://рапидсхаре.цом/филес/77378357/растер_то_аллегро.зип] овде [/ урл] али имајте постављање и израду корисне коментаре, итд да унапредите свој поена.

Могу да вам показати мехов да то ради?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back