Конвертовање ему из орцад / Протел / улошке логике да ДкДесигнер

S

sagiraju123

Guest
било које тело жели да конвертујете ему из орцад и протелл и падслогиц да дкдесигнер плс ме питаш

Хи сваком боди.Цан ко ми каже? Како да додате тачке заснован на вери у вишеслојни ПЦБ-а веома је \

Ментор Графика имају преводиоце да раде овај превод за вас. Погледајте [урл] хттп://ввв.ментор.цом/продуцтс/пцб-систем-десигн/десигн-фловс/падс/транслаторс [/ урл]. Хецк, ако то преводилац долази бесплатно уз менторски алата, или морате да платите за то. Користио сам орцад да јастучићи логике и ДКСДесигнер конвертора у прошлости. Они раде у реду. Али фино провера конвертоване шемама предложио је високо јер некада неке грешке у преводима појединих атрибута ематски симбол у верзији преводиоца сам користио (далеке 05) [ЦОЛОР = "Голд"] [СИЗЕ = 1]. Пост аддед ат 14:38 ---------- Претходни пост је био у 14:36 ​​---------- ---------- [/ сизе] [/ цолор ] Друго питање-најбољи начин да додате фидуциалс је да додате лажним делове ематске у шемама, и етикетирају их као фидуциалс. Они неће имати никакву везу електрични, али ће бити повезан са тампон стека који ће седети на ПЦБ. На овај начин ваши ДРЦ грешке ће такође бити мање :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back