Конфигурисање Електра ауторутера?

M

mbed

Guest
Имам неколико малих и неколико Лил паноу на пут за свој производ. Ја генерално радије стране пута, али због кратког времена и ресурса Желео бих да испробам аутороутерс. Имам ужи Електра и фрееаутороутинг.нет. Нашао сам фрееаутороутинг.нет лако подесити, али није добила очекиване резултате, а не не довољно развијени. Електра изгледа да заиста софистицирани ауторутер и имам проблем разумевање право подешавања за мој рутирање посао. Хтео бих да упутство (не брзи почетак) да се прецизно разумемо конфигурациона подеаавања ЕЛЕЦТРА. Ја сам помоћу орао за мој ПЦБ-пројектовање и извоз ДСН фајл.

Зашто не користите орао ауторутер или сте пробали? Кеитх.

Ја бих препоручио да користите "интерактивни рутирање 'термин него" аутороутинг', цос ако АутоРоуте одбора, као што сте пронашли од првог суђења, не добијате реулстс сте очекивали. Имате да поделите дизајн у секције и сваки пут по значају, то ће укључити упутство за рутирање критичне мреже, прилично често. Роугх Гуиде је: 1: Повер и Гроунд 2: Критична мреже, сатови итд, често боље ручно усмерава и фиксне 3: од тачке до тачке СМД, веома једноставан сигнале који иду са једног на други пад, у зависности од пласмана. Брзо рутер прође један једнострани без Виас дозвољено и врло мало труда. 4: Аутобуси и дужини циритицал путева, укључујући и било које дужине одговара. 5: лево преврати, односно нису критичне сигнала. 6: Ручно среде

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back