Координирана ватрогасце Робот

S

s.k. sundar

Guest
Здраво, ја тренутно радим на координисану борбу против пожара робота ... За то желим да употребите малу величине актуатор за избацивање гаса (гашење пожара) од актуатора присутан у тој Робот (ЦО2). Ћу користити магнетног вентила. да ће избацити гас када елецтромагнетисед (који прима сигнал са контролером када добије магнетисед) .. је. постоји посебан уређај који ће задовољити располагању горе наведене сврхе ..

Електромагнетни неке врсте је уобичајено метод. Можете додати вентил иглу да укључите гаса и искључивање. Може бити могуће да се добије уређај садржи и електромагнетни вентил и иглу у једној јединици. Алтернатива је да се Робот жреба ектингхисхерс стаклених пожара на ватру. Ово су стакла сијалице садрже пожара доусинг течност. Никада нисам имао прилику да види колико добро раде.

[Куоте = БрадтхеРад; 987467] електромагнетни неке врсте је уобичајено метод. Можете додати вентил иглу да укључите гаса и искључивање. Може бити могуће да се добије уређај садржи и електромагнетни вентил и иглу у једној јединици. Алтернатива је да се Робот жреба ектингхисхерс стаклених пожара на ватру. Ово су стакла сијалице садрже пожара доусинг течност. Никада нисам имао прилику да види колико добро раде [/ куоте]. Хвала на одговору ..., мало сам морати уређаја посебно име .., плз ми предлажемо ..

Магнетни-вентил активиран. За електричног система можда желите уређај који се Моторне него електромагнетни пословала. Један делови опис користи термин 'к-вентил. Ово је изгледао као да има полугу на њему. На другом мислио медјутим ... Водовод користе за пружање супстанце за гашење пожара је склон запушења, захтева чишћење после употребе, итд и ако користите под притиском тенкове онда они доведу своје сопствене проблеме. Регулатори, инструменте итд Може бити да су у складу са прописима, итд лакши начин је да користите продавница-купио апарат. Монтирање на ваш робота. Врап ланац или конопац око провлаче-дршкама. Приложите усмерена на мотор који је довољно јак да исцеде ручице заједно.

Овде је више поуздан метод гњечења регулаторе. [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/87_1321868569.гиф [/ ИМГ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back