Коришћење сусрет за мулти-Цорнер вођеној ПНР, где можете добити техничку фајл РЦ цхарс?

C

chris_li

Guest
Здраво, у случају више корнера који је возио ПНР и РЦ на другом ПВТ / углове има различиту вредност која тражи алатку за покривање. Међутим, где да се такав фајл, укључујући технологије карактерише РЦ вредности на различитим ПВТ односно Цорнерс? Поред тога, може Сусрет увезете датотеку "Технологија" у месту? Хвала пуно.

Тхе цорнер дефиниције се може дати у либ. Датотеку библиотеке. Може се саставља користећи сусрет Либрари Цхарацтеризер. (Ако не можете добити га из фаб)

[Куоте = 960037] екликероомис; Угловне дефиниције се може дати у либ библиотеке датотеку.. Може се саставља користећи сусрет Либрари Цхарацтеризер. (Ако не можете добити га из фаб) [/ куоте] Имам га са хвала, али ја углавном мислим угао "РЦ" него "ПВТ углу"

РЦ углу је табела, за најгори / типичан / најбољи отпор / капа, садрже у цаптабле за сусрет алата. у МММЦ, можете мешати, ПВТ са РЦ и различитим принуде (ВСО да дефинишу прецизније фреквенцију сат на пример)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back