Која је функција РФ авион у радио модул?

F

fuzzy_boy

Guest
Шта за РФ авион се користи је радио модул, дошао сам до ПСБ дизајн где је, има 4 слоја стек горе, 1 за сигнал слој, 1 за земљу и онај за напајање, а други је РФ авион, ја сам збуњен шта за РФ авион се користи и где је то повезано. Плеасе хелп. Поздрав, Нафис

Ја бих сумњате да сте наићи штампаној плочи са микроталасне фреквенције преносних водова као микрострип или копланарне таласовода. Ови често користе посебан РФ гроундплане, а понекад и сигнала авион.

Шта је потребно за РФ авиона, да ли микрострип антена користи РФ авион

Здраво, Проверите сајт под називом [урл] хттп://ввв.радио-елецтроницс.цом/инфо/пропагатион/сун/сун_анд_проп.пхп, то [/ урл] може бити овдје одговори. Поздрав, Рамесх

Ја ћу покушати да одговорим са једном упозорење: И даље сматрам да сам почетник у овој области, иако сам радила у вези са РФ ПЦБ за 3 + година. У пројектовању радиофреквентних одбори ми покушавамо да се смањи губитке од било размишљања (због импедансе неслагања) или "отпорни" губитак. Већина РФ системи су дизајнирани са импедансом од 50 ома. Да би "меч" импедансу треба да подесите ширину стазе и ако је могуће своје висине изнад солидан авион (основана или на други начин). У савршено упарен линију РФ таласа види је мала разлика и наставља са мање губитака. У четири слоја табли типичне стацкуп ја користим је: слој Топ - РФ Трацкс Ентеријер 1 - Маса Ентеријер 2 - Снага Провајдер слој - не-РФ прати предност са стандардним 4 слоја одбора је да висина РФ стаза изнад маса це бити 14мил (око), што значи да ће 50охм траг треба да буде око 25мил ​​дебљине. У два слоја 60мил одбора ФР4 би да буде око 100мил - прави бол када радите са фином терену компоненте. Ја сам спреман да се кладе да одбор си описао користи 'РФ Авион "за РФ канала. Мада нисам сигуран зашто би користи авион моћ уместо маса. Постоји велики број различитих врста мицрострипс који се могу користити. Живели! Анди

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back