Које су разлике између конзерве и Етхернет?

V

vijayragavalu

Guest
Цомментс плеасе ..... Главна разлика између два погледу Вијаи

Зашто дупло књижење? [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/фтопиц263355.хтмл [/ урл] Шта мислиш ентернет?

то је Етхернет (Мисс правописа)

пробајте сајт: [УРЛ] ввв.матхворкс.цом [/ урл] Претрага тамо ЦАН бус, пронаћи ћете упутства у вези са ЦАН бус, па чак и симулације

За почетак: СЦГ - максимална брзина 1Мбит/сец - Све поруке се емитују и не може бити много примаоци - Максимална дужина у пуној брзини 30-40 метара - не-деструктивно арбитража, чак и на високим оптерећењем, највиши приоритет и даље добија емитује. Етхернет - максимална брзина 10/100/1000 Мбит / сец - извор и одредиште за поруке, а не емитују - Мрежни може ићи веома дуго растојање - Арбитража је деструктивна, уколико мрежа има висок терет, могуће је да се зауставе на целу ствар. Ако је потребно да се одлуци који да користи, да нам кажете о вашој молби и можете добити више помоћи. Надам се ово помаже, Бобе

Здраво Боб као што сам ја нови на ЦАН протоколу, ја бих да знате о ЦАН преко Етхернета. Још увек нисам изабрао било коју апликацију. прикупљају податке о ЦАН само. тханк у поздрав Вији

Као што вероватно знате, СЕ је пре свега за деигнед кратким дистанцама у електрично бучним и генерални непријатељских аутомобилских апликација. Она ради на релативно спорим брзинама, али уз високу поузданост, често користећи неуравнотежен Повер Плус података ожичења. Не сигуран овер Етхернет, осим наравно да значи само кабл. Занимљива идеја мада. Ви можда могли претворити у балансиран на дуже стазе, али постоје боље методе ако желите веће брзине или веће раздаљине.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back