Који БЈТ НПН транзистор се најчешће користи у појачало кола?

Z

zia.newversion

Guest
Трудим се да модел коло појачавача у Мултисим и постоји огроман списак транзистора које могу да користим. Могу само да користи БЈТ НПН транзистора ... Да ли неко има било какву идеју шта транзистор се најчешће користи? Знам да варира од примене до примене, али само за почетни ниво, као и електронике лабораторију у школу, што транзистора ће задовољити готово све основне потребе? Сигуран сам да после мало разматрања, листа може да буде сведен на 2,3 транзистора ...

Ир зависи од тога шта је ваш покушавају да дизајн нешто слично БЦ109, БЦ337, 2Н2926 су опште намене НПН. Кеитх.

Здраво, БЦ107 је у широкој употреби за лабораторијске апплнс.

Хвала за одговор ... Заправо сам покушава да реши проблем, али није добила жељени излаз. Мислио сам можда користећи више опште намене транзистора, проблем би био решен. Али проблем и даље постоји ... Мислим да ћу морати да створе анотхе нит за то ... Хвала пуно, моје знање је дефинитивно нешто више од пре него што сам постављен на ову тему. :)

Здраво, Ако може у објаснити и проблем Ур, може бити ми можемо помоћи у.

[КУОТЕ = Бханумуртхи; 814395] Поздрав, Ако може у објаснити Ур проблем са којим, можда можемо да помогнемо у. [/ куоте] Ћао назад ... Проблем је решен. Користио сам БЦ107 али мислим да може да се реши са било којим другим транзистора, јер сам касније сазнао да проблем није са транзистора модел, али биасинг уместо. Овде је линк ка нит сам касније направили. Садржи проблем и прогресивне решење. :) Живели [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад194369.хтмл [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back