Који однос за индуктивности у "ДОО резонантног конвертора"?

E

eem2am

Guest
Поздрав, морам да урадим ЛЕР Возач из 370ВДЦ Аутобус. То је две серије ниске ЛЕД, 100В и 0.5Ампс за сваки стринг. Желим да се ураде ДОО резонантним конвертором да ми 180В из 370ВДЦ. И онда ће се пребацити 180В са два ЛЕД-Бак возачи дају 100В 0.5А и за сваки ЛЕР ниске. Прочитао сам два чланка о ДОО [УРЛ] хттп://ввв.фаирцхилдсеми.цом/онлинесеминарс/ЛЛЦресонантЦонвертер.пдф [/ УРЛ] [УРЛ] хттп://ввв.фаирцхилдсеми.цом/ан/АН/АН-4151 ПДФ [/ урл] .... ја. питам шта да однос Лр да Лм,? (Лр = ресоант индуктор (ЛМ = магнетисинг калем трансформатора Такође, у ком тренутку нема "серије ЛЦ резонантним конвертором" постане "ДОО резонантним конвертором "...... изгледа да суштински нема разлике између њих

"Такође, у ком тренутку нема" серије ЛЦ резонантним конвертором "постане" ДОО резонантним конвертором изгледа да суштински нема разлике између њих ""....... Са серије ЛЦ кола трансформатора је део резонантног кола. Са ДОО, цурење индуктивности и Ц су резонантне компоненти, трансформатор онда хранио њима, (иако први Л {} цурења индуктивност је заправо део конструкције трансформатора)? Искрен

хвала али ви сте сигурни? Мислио сам са ДОО, цурења, капа и магнетисинг индуктивности су део одзвања кола?

Можда ова апликација Напомена о полу можда одговор на ваша питања. [УРЛ] хттп://ввв.онсеми.цом/пуб_линк/Цоллатерал/АНД8311-Д.ПДФ [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back