Који сензор и микро да користите за инфрацрвени термометар?

C

cpx

Guest
Желим да се изгради коло инфрацрвеном тхернометер. Може било ко рећи мене што сензор и микро-контролер могу да користим? Такође, желим да има шему кола. ТХКС много:. Д

[Б] Ассаламо АСлликум! Можете да користите ИЦ на два начина. Прво користите ХТ-12А и ХТ-12Д за инфрацрвени пренос и пријем. Ово МЗ су веома лако користи, а можете да пошаљете податке лако ових ИК. Други мудар шаљу и примају податке директно и проверите ниво логике на рецивер који се шаљу од стране Тарнсмиттер ИР. Таке Царе [/ б]: Д бие: |

Поздрав Овде је сензор који ја користим у пројекту у вези са ИР сензор темп Свако питање донт оклевајте поздрав за контакт

Поштовани Аве_Рапина, ТХКС пуно. Документ је прилично усефул.Ацтуалли, желим да се измери температуру људског. Тачност сензора може бити 0.5Ц или чак 0.1Ц. Међутим, већина сензора производи Аве_Рапина је за мерење гаса и машине. Нађем други модел који је ЛМ92ЦИМ, не знам да ли може да измери температуру не. Свако, ТХКС за ваш предлог

Добро сензор може да се користи на људски, али су остали сензори који су тачнији. Овај сензор се нормално користи у Флуке ИР температуре и сличних. Користио сам неку термопах темп сензор да проверите прецизност осмисли и резултат је био добар. Наравно да виил прочитате мак темп од становишта сензора. Може месуре од 0 апсолутног "без зрачења" до 100 º Ц и више, али могу да месуре је потребан филтер да абсорве неке АНС зрачења наравно фактор корекције у вези филтера. Ја користим сензор су такође на термопах да компензује температуру. Ја ускоро објавити кола бецоусе И овај тренутак само да у новинама Поздрав

ОК, Радујем се вашем одговору. ТХКС пуно: Д

Да ли неко може да ми дају Шема инфрацрвеном тхермометер.И је заиста потребан. : |

користити за очитавање ЛМ35дм је добар

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back