Који су захтеви посла за фронт-енд АСИЦ инжењер?

S

shiv_emf

Guest
Шта Р очекивања компаније из ФРОНТ ЕНД АСИЦ Енгг? Ја сам свежије мтецх студента! Одговори плз поздрав, Схив

Здраво, 1.). јачајте у алате (користећи у имати урадили пројекте) ... 2). Јака логика и јак у аналогном и дигиталном основе ..... (Углавном потребно за дизајн послове) 3). Познавање АСИЦ и ФПГА дизајна токове. 4). Држите урселф у току са актуелним трендовима (решења) које ЕДА компаније као што су хард концепти уредјаји аццератион, прототипа решења итд .... Што се тиче,

Здраво, као АСИЦ инжењер, генерално компанија очекује добре дигиталне и аналогне основама, као и дизајн проток од РТЛ-у, такође ГДСИИ.анд буде савршен са алатима у имати радећи ван атлеаст 5 пројеката. ћао.

за свежије мтецх студента, само дигитални основама и Верилог / ВХДЛ ће учинити за предњи део

[Куоте = гбаерф] Здраво, 1). Јачајте у алате (користећи у имати урадили пројекте) ... 2). Јака логика и јак у аналогном и дигиталном основе ..... (Углавном потребно за дизајн послове) 3). Познавање АСИЦ и ФПГА дизајна токове. 4). Држите урселф у току са актуелним трендовима (решења) које ЕДА компаније као што су хард концепти уредјаји аццератион, прототипа решења итд .... Са поштовањем, [/ куоте] веома корисно одговорити! складу току са актуелним трендовима ... у значи читање белог папира или пролази кроз ЕДА алат сајтова продавац н проверити најновијим дешавањима! хвала Схив

Хи Иако у су свежије компаније очекују у да знам неке од алата. У би требало да буде добра у дигиталном дизајн са Верилог код дигиталних и аналогних дизајн са Пспице је на аналогни страни и у такође треба да буде екпериецед са неким мини пројеката или главни пројекат у Ур степена. и У требало би да буде 100% одговара да се одговори на академском пројекту и у треба да буде темељан са тим пројектом. и треба да буде добар у одговору на основни ниво питања у ВЛСИ ЦМОС као што је дизајн. Коначно у би требало да буде темељан у основе ВЛСИ

Здраво Схив, тачно у праву су, само проверите следеће линкове ја сам прилогу нека од решења ", која ће дати у више идеја за које сам говорио о" новим решењима из ЕДА алат произвођача, [урл] хттп:. едабоард.цом / сховтхреад.пхп у? = 256709 & истакне = [/ урл] [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=256704&хигхлигхт = [/ урл] са поштовањем,

Као свежије да би требало да буде добар у основне дигиталне електронике, Верилог / ВХДЛ. Основних знања о Анлог ће вам помоћи у великој мери.

Основне ствари у треба да знате обухватају 1. Основни дигиталне електронике 2. Верилог / ВХДЛ програмирање основе (основни теорији) 3. Шта је АСИЦ и ФПГА? 4.. Алатке које се користе у пуном протоку предњег дела. Али донт покушати да разумемо много о алатима ако у желе да буду у предњи део ВЛСИ. Али, ако у желите да будете на ЕДА фронту, да боље разумеју концепте алат.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back