Ко може да реши овај АДЦ-слагалице!

A

ahmed osama

Guest
Поштовани Сада претпоставимо да имамо АДЦ12ДЛ040 из [УРЛ] ввв.натионал.цом [/ УРЛ] са Сампле Рате: 40 МСПС пуну снагу Проток: 250 МХз заиста оно што ја знам да кад је сампле рате-40МХз тако Мак Мак улаз Фрек би требало да буде 20 МХз Дакле, шта је 250МХЗ ??????? захваљује свим Бие

Поздрав Можете да радите са улазним сигналом до 250 МХз, узимајући у обзир "оверсамплинг за ек 250МХз ће бити као 10 МХз,

Ја нисам сигуран али мислим да то значи да када користите у АДЦ за дигитализацију АКО сигнала, овде можете користити сигнал о ИФ превозника већи него Никвист стопе с обзиром да је поштовање БВ Никуист стопе. односно У Цан демодулате сигнал на 200 МХз носилац док сигнала БУ <40МХз / 2

[Куоте = сафватонлине] нисам сигуран али мислим да то значи да када користите у АДЦ за дигитализацију АКО сигнала, овде можете користити сигнал о ИФ превозника већи него Никвист стопе с обзиром да је поштовање БВ Никуист стопе. односно У Цан демодулате сигнал на 200 МХз носилац док сигнала БУ <40МХз / 2 [/ куоте] У Цан демодулате сигнал на превозника? Како АДЦ могу да урадим? Оно што ја знам само АДЦ-Конвертовање аналогног Сингал да узорке Дигитал стреам? ..?

узорковања сигнала облика слике сигнала на сваком ФС, тако да можете користити да бисте добили процеса узорковања слику сигнала око једносмерне струје док је главни сигнал се модулира, ово се зове субсамплинг (ундерсамплинг)

[Куоте = сафватонлине] узорковања сигнала облика слике сигнала на сваком ФС, тако да можете користити процеса узорковања да добијете слику сигнала око једносмерне струје док је главни сигнал се модулира, ово се зове субсамплинг (ундерсамплинг) [/ куоте ]: идеја:: идеја: веома нове информације. за мене хвала пуно: Д

Док су претходне постове тачни; Сам уређај треба улаз пропусни опсег да буде много већа од брзине семпловања да дозволи улазног сигнала да се населе у току набавка вријеме АДЦ. Тачност уређаја зависи од добијања сигнала током времена мали отвор бленде приликом набавке фази конверзије. Улаз треба да има пропусни опсег који омогућава улаз АДЦ-динамички опсег од конвертора за измирење током тог бленде тако да не искриви узорка сигнала. Живели, Питер.

[Куоте = махгоуб] зашто не може бити само нетачно [/ куоте] са [УРЛ] ввв.натионал.цом [/ урл]! може са вероватноћом. 0,000000001% ЛОЛ! па тако разл. Хвала

[Куоте = махгоуб] Зашто то не може бити само нетачно [/ куоте], он ради добро у БТС пројекту сам једном учествовао ин ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back