Кратког споја издржљивост релеја

A

Archozoide

Guest
Поздрав свима, ја се питам кратког споја издржљивост уобичајеног релеја. Ја сам користећи схрацк брендираних релеј и њени контакти се оштетити када кратког споја. У главном, ту је АБ типа фусе.Фусе отвара брзо, али након отварања сам прегледају контакти релеја се држимо једни друге. Да ли постоји неки други релеј типа да боље издржи кратког споја? Зашто не могу кул релеј као Схрацк издржи такав нормалан лине неутралном кратког споја? Било који идеја? Напомена: Релеј може да ради до 16А, 250ВАЦ и 10А, 12ВДЦ.

То би било могуће правилно фузинг кола и правилан одабир релеја струје контаката да спречите да ваш релеј лепљење. Иди за злато или платине контакт.

Потребно је да обратите пажњу на релеј спецификације да се дуг живот. Ту ће бити целу листу спецификација у вези са контактима, као што су вршне струје, напон, да ли је потребно мокро или суво пребацивање, итд .. Постоји много различитих начина да изгради контакте за различите примене - само будите сигурни да користите прави релеј и не би требало да буде проблем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back