Креирајте текст фајл за слику

• Thread starter chitra ranganath
  • Start date
C

chitra ranganath

Guest
Здраво, ја `ве слике, и морам да складиште вредности пиксела у текст филле, плс ми реците како ће да учиним ово

први пут отворите слику преко пустите О = имреад ('Слика локацију \\ наме.јпг')...... онда додели ову вредност на неке друге променљиве помоћу п = и и чување ово као ја датотеку са именом нпр. имаге.м опет ако у желите да користите ове податке једноставно пишу - Слика оптерећења [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 11:38 ------ ---- Претходни пост је био на 11:34 ----------[/ сизе] [/ цолор] [урл] хттп://ввв.цс.манцхестер.ац.ук/угт/ЦОМП27112/ цвк/ЦОМП27112-Цоурсеворк-4.пдф [/ урл] [урл] хттп://ввв.цхем.дуке.еду/ ~ борис/матлаб/Лессон_4.пдф [/ урл]

хвала у за одговор. Али ако желите да користите ово у Ксилинк мора се као текст обреду. тако треба да сачувате као Ворд Пад? или наставите са самом собом метара.. хвала унапред

Метара. Фајл треба да буде довољно за ту сврху, осим ако имате било какве посебне захтеве да се уради .....

К хвала у за одговор господине. да ли постоји решење за конвертовање ове матрице формулар 1 димензија низ, тако да сам екстракт само један пиксел у једном тренутку. у ВХДЛ

види ово [урл = хттп://ввв.сеас.упенн.еду/ ~ есе171/вхдл/вхдл_пример.хтмл] ВХДЛ-Упутство [/ урл]

господине својим узимајући превише времена за складиштење вредности пиксела. пред овим Покушао сам на сниматеља слику то брзо догодило, али за МРИ слике своје узимање дуго да ли постоји друго решење

МР резолуција слике је сложен у односу на друге нормалне слике ... дефинетели би потребно више времена .. пробајте са једноставних слика први ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back