Креирање игрица користећи пиц16Ф877А и ЈХД529 ЛЦД

B

Boshtron

Guest
Здраво свима, За универзитет пројекат, ми морамо да створимо неку врсту игре користе микроконтролера и ЛЦД у теми Коришћење асемблера. Користећи узорке из ПИЦ-а Тоолс & Гоогле, ја сам схватио слање текстуалних за ЛЦД који је велики и добио неке потпроцедура за то. Међутим, пошто је утакмица била бих стварање, вероватно би било потребно пиксела к, и координата за покретне објекте и била је питао да ли неко може да објасните (или тачка ми је у правом правцу упутство \ узорака) како идем о проналажењу координата. Верујем ЛЦД користи Т6963Ц контролер и 128к64. Такође бих бити захвални за информације о томе како да се скрене ствари, осим текста, као што је графика. Гледао сам на [урл] хттп://ввв.рентрон.цом/Мике2.хтм [/ урл], да морам да урадим нешто слично? И да ли је цртеж користећи курсор једини начин да се скрене ствари на ЛЦД? Хвала унапред.

Здраво, [куоте] Мислим ЛЦД користи Т6963Ц контролер [/ куоте] То може бити користећи КС108/КС107 контролер као добро. Проверите да буде сигуран.

Заправо, имао сам детаљан поглед кроз документацију и изгледа као контролер је СТ7921/СЗТ7920. Нашао сам ЛЦД на сајту, као и [урл] хттп://ввв.јхдлцд.цом.цн/ен/Продуцтс_Лист.асп?ид=57 [/ урл]. То је ЈХД529 али ја се надам начин контролер дела није претерано различит од другог контролера. Мало више информација о начину на који извући ствари на ЛЦД ће бити цењена.

Ја користим ово приказивање у серијској моду и да ли може да дешифрује код онда овај линк може бити од неке помоћи. [Урл] хттп://форумс.параллак.цом/форумс/дефаулт.аспк?ф=25&п=1&м=400951 [/ урл] * * Петар

молим вас да ми помогне .. Како ћу да атттацхед АТ команди на језику мицроЦ повезивање 16ф877а. Имате ли идеју? Заиста је потребна ваша помоћ .. лоше .. Само треба ми ГСМ модул за слање и примање СМС порука .. хвала .. Плеасе хелп ме .. :)

[Куоте = профле_рецконинг] молим те помози .. Како ћу да атттацхед АТ команди на језику мицроЦ повезивање 16ф877а. Имате ли идеју? Заиста је потребна ваша помоћ .. лоше .. Само треба ми ГСМ модул за слање и примање СМС порука .. хвала .. Плеасе хелп ме .. :) [/ Куоте] Ова дискусија може бити корисно. [Урл] хттп://форумс.параллак.цом/форумс/дефаулт.аспк?ф=25&п=1&м=400951 [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back