Кружне Микротракаста антенски низ

R

raed_microwave

Guest
Здраво Имам дизајниран кружне Микротракаста антена за Кс-бенд апликација (10-11.5 ГХз), са кратким ПИН и коаксијалног хране. Хтео бих да га редизајнирати у 2Кс2 низу, али не знам како могу да дизајн кружна антена микрострип са уметак хране. Тако да сам потребна ваша помоћ да ми дати неке идеје како да конвертујете врсте хране за животиње из коаксијалног. да уметак хране за кружне микрострип антену и како могу да им се ово свиђа дизајн низ. Хвала унапред

Здраво Члан Кружне патцх микрострип Антенски за Ку-банд је на детиалс - ДИЗАЈН ИЗДАВАЊЕ кружног патцх микрострип Антенски - феед мрежног дизајна овог члана могу се преузети са следећег линка [УРЛ] ввв.васет.орг/јоурналс/ васет/в48/в48-49.пдф [/ УРЛ]

[Куоте = нафах] Здраво чланак кружне патцх антена за микрострип Низ Ку бенд је на детиалс - ДИЗАЈН ИЗДАВАЊЕ кружног патцх микрострип Антенски - феед мрежног дизајна овог члана могу се преузети са следећег линка ввв.васет [УРЛ] .орг/јоурналс/васет/в48/в48-49.пдф [/ УРЛ] [/ куоте] Хвала за помоћ ... видео сам овај папир и открио сам да је уска и пропусни опсег за моју апликацију је потребно 1,6 ГХз. Поздрав

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back