Купити компоненте у Кини

D

DrShoe

Guest
Моја фирма треба ФЕТС са ИР и време испоруке су 20-30 недеља тако да сам захтев у [урл] ввв.хкинвентори.цом [/ урл] Након 2 минута први кинески девојка је позвао телефоном и 3 дана касније и даље телефона позива из Кине. Чак и неко је позвао из Њујорка у 9:00 ЦЕТ (по локалном времену: 3:00 ноћењу) Мој маил бок је испуњен са 120 масаже са понудама, и даље расте. Сви из кинеске девојке са енглеског имена. Најнижа цена је $ 0.23 за ФЕТ вештица је нормално € 1.90. Моје питање је шта ти људи желе? Примите мој новац и пошаљи ништа или пошаљите лажира? Или постоје реални продавци? Како они могу имати акције, а ИЦ је испоруку проблема за више од годину дана?

Питајте их за плаћање опцију. Ако се питате за онлине плацање осигурају да њихова исплата је ВериСигн Сецуред. За детаље посетите на адреси [и] [урл = хттп://ввв.верисигн.цом/] ВериСигн сервиса за идентификацију - водећи провајдер ССЛ. Производи укључују ССЛ, ССЛ Сертификати, Ектендед Валидатион (ЕВ ССЛ), ВериСигн Поверење печат, два фактора аутентификацију, идентитета, злонамерних програма скенира, код потписивања и јавни кључ инфраст [/ урл] [/ и] Када се преносе на наплату страна. 1. Она мора да почне са [Б] на адреси [/ Б] пре него што је уобичајено [Б] хттп [/ Б]. хттпс су на сигурном веб странице. Она такође показују назив органа у адресно поље. нпр. [урл] хттпс://ввв.онлинесби.цом/ [/ урл] Ово је Онлине Банкинг сајту Државне банке Индије [ин]. Видећете ове информације у линију адресе. 2. Уплата мора бити ВериСигн Сецуред. Посетите ВериСигн сајт за детаље ..!

ДрСхое, не бих то. Најгорем случају ћете изгубити (или фирме) новац, најбољем случају ћете добити лажне псеудо-рад-подједнако делова са свеже обојене део броја да ли мислите да добијате праву ствар. Да ли сте проверити са [урл = хттп://ввв.финдцхипс.цом] ФиндЦхипс.цом Онлине Електронске компоненте дистрибутер Залихе Тражи [/ урл]? Ја обично имају срећу проналажење оно што ми треба када се користи тај претраживач.

око 6 месеци радим из Кине. ја буиед много електронских компоненти (пројектор лампе, лаптопа матичне плоче, интегрисана кола, итд.). и није било грешке и лажни. Али наравно у треба да буду опрезни за сваки продавац није добро.

Па, ми смо наредили ИПС6011 на [урл = хттп://ввв.олимпицеи.цом/]::. Олимпијски Електроника Интернатионал Инц ::.[/ УРЛ] Од Хенри Стреигх канцеларији у Њујорку. Чудно је поново позвао након што је захтев за 2:00 ноћу, Њујорк времена. Али ок су 24х економије. Можемо платити после тестирања и да га пошаљете одмах. Дакле, после 4 недеље од позива и слања је стигао. Ево слике. [ИМГ] хттп://хоме.тисцали.нл/маркхоме/темп/6011.јпг [/ ИМГ] Није потребан никакав коментар. [ИМГ] хттп://хоме.тисцали.нл/маркхоме/темп/6011б.јпг [/ ИМГ] Тестирали смо неколико овој теми у нашој табли и они раде, али 12 ампер могу носити континуирану није могуће, након 10 секунди иду у температури средине. Тако да претпостављам да су ИПС6031 и поново ласеред са 6011. Тхатс зашто је тако дуго, рибање 3000 ових је дуго времена. Компанија олимпијски Елецтроинцс је много година у пословању и можемо платити након добијања делова тако да смо мислили да не може погрешити.

Свако може да дели канцеларију гранате у САД са стварна особа секретара. У зависности од долазних линија, она ће одговорити са или "лажна Корпус", "НоНамеИнц", "МиСхеллЦомпани" и сл и пренос телефон на машину за снимање. И не гњавити са ЕРАИ члановима ни они не знају шта је Џек разлика између ИЦ чипом и кромпир чип. Има доста чланака о ЕРАИ чланови били прикован од продаје фалсификованих чипова у САД. Речи из уста од оних које послују у иностранству да лично знам више кредибилна него случајне препоруке од странаца из било ког сајта, и ова укључени. Како да знам? Пробао сам на хиљаде разних ИЦ продају из Кине за многе купце да зна да је ваша шанса да се зајебао је око 99.1%. Сада, ако морате да купите од некога из иностранства (САД укључен), инсистирају да имају право да се врате уколико делова се утврди да су фалсификоване (или не раде у складу са Спец). То дефинитивно помаже да искоренио погрешан оне.

Ја обично радим свој откуп из Кине преко једне особе (кинески). То ме кошта око 5% више (комисија), него је изјавио цену, али сам увек добио оригинални ИЦ (и други). У случају да је он (у ствари она) не пронађе мој квалитет захтев за ставку, ми смо само кап га за касније поретка. Кина је као било где другде на свету ... постоје добри, лоши и ружни: лол: тако да сам срећан да задовољи добри до сада.

Здраво, ја сам чуо хкинвентори.цом, то је више као Б2Б веб, када шаљете упит једног продавца, можда особље веб ће вам послати упит на све продавце, а затим то је оно што се дешава вас, маил, телефонски позив .......

[Аттацх = ЦОНФИГ] 58157 [/ аттацх] [аттацх = ЦОНФИГ] 58158 [/ аттацх] [аттацх = ЦОНФИГ] 58159 [/ аттацх] ми смо један од првих 2 исправљач произвођачи у Кини, ми се снабдевање Мицросеми, САД, и сада нуде добру цену за почетак међународном тржишту да сачувате цену. Можемо вам обезбедити каталоге и узорке. Радујемо се вашем одговору ускоро. Срдачан поздрав! Симон је (господин) Лесхан Поделите Електронски Цо бр.3, Нанкин Нортх Рд, хи-тецх зона, Лесхан граду, покрајини Сечуан, Кина [урл = хттп://ввв.схаре-лесхан.цом.цн] ????[/ урл] ------------------------------------------ Е-маил ----------------------------------------: [емаил] хбхе @ деле-Лесхан цом.цн [/ емаил] Мобилни:. +86-13438739101 Телефон: +86-833-2599163 Факс: +86-833-2595622 МСН: [емаил] бизсимон@хотмаил.цом [/ емаил] Скипе: бизсимон

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back