К573РФ4А 27ц64 клон програма.

N

neazoi

Guest
Поздрав Имам два К573РФ4А (2764 клонова) епромес. Једна је Впп = 21в и други (који има мањи чип Дие) је Впп = 12.5в Који би требало да користим за моју пријаву? Имам Виллем програматор

Оба Епромс Једном програмиран ће се понашати на потпуно исти начин, питање је која је ваша ЗИФ програмер, тако да нећете морати да направи нови адаптер за мање оптерећење .. ИанП: лол:

[Куоте = ИанП; 865912] И Епромс Једном програмиран ће се понашати на потпуно исти начин, питање је која је ваша ЗИФ програмер, тако да нећете морати да направи нови адаптер за мање оптерећење .. : Лол: [/ куоте] Приметио сам програмер има подешавање за Впп. Можете да изаберете измедју 12В, 23В и 21в. Један ЕПРОМ ВРИ Впп = 21.5в. Да ли ће бити у реду само вотх 21в, или да ли напон треба да буду тачни?

Ја претпостављам 21В је довољно близу. Да будем искрен, никада нисам видео ЕПРОМ-а који се користи 21В 21.5В, али је веома чест, тако да можда само скратио број. Ако програмер користи исправан алгоритам, она ће наставити да покушавају да пишу на исту адресу до података може читати уназад исправно, ако је напон мало низак То би написати још неколико пута пре него што подаци Верифиед исправно. Као ИанП каже, да ли ће два уређаја функционишу идентично, то је само њихова унутрашња контрола програма који се разликује. Брајан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back