ЛВС грешка: псуб-стампЕррорМулт "" псуб-СтампЕррорЦоннецт "" Вел-СтампЕррорМулт "

N

neeraj yadav

Guest
Ја сам дизајнирање распореда кола. када радим ЛВС ту је дошло до грешке "псуб-стампЕррорМулт" "псуб-СтампЕррорЦоннецт" "Вел-СтампЕррорМулт" шта је тачно значење ових грешке. колико ја могу уклонити ове грешке

Нирадз, Његова вероватно зато што је П-тип подлоге мора бити повезан на 'ГНД' & вас треба П-Дифф контакте за то. И ви такође треба да повежете на 'ВДД' са Н-Суб контакта унутар Нвелл. Дозволите ми да знам да ли сте се суочавају било каквих проблема .. Ако лице било који проблем, ухвати ПринтСцреен распореда и ја ћу моћи да вам помогне тачно .. [Куоте = Неерај Иадав; 883602] Ја сам дизајнирате изглед колу. када радим ЛВС ту је дошло до грешке "псуб-стампЕррорМулт" "псуб-СтампЕррорЦоннецт" "Вел-СтампЕррорМулт" шта је тачно значење ових грешке. колико ја могу уклонити ове грешке [/ куоте]

Заправо то се означава да је моћ нето није повезан са тим гаурдрингс или погрешно повезан.

[Куоте = Неерај Иадав; 883602] ... када радим ЛВС ту је дошло до грешке "псуб-стампЕррорМулт" "псуб-СтампЕррорЦоннецт" "Вел-СтампЕррорМулт" шта је тачно значење ових грешке. колико ја могу уклонити ове грешке [/ куоте] Може бити [урл = "хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад141958.хтмл"] овај навој [/ урл] може да вам помогне?

Проверите напајање за прикључење на подлогу ... ни то није повезан или сте повезани погрешну власт ..

може у проверите прикључке моћи у расутом стању, генерално, може се расутих везе са у ћелију или ћелије користе и везују на редовним интравелс, проверите везе и тие ових ћелија. или ако имате плутајуће СТД ћелије затим и ово издање ће се појавити. проверите код макро региона у којима су присутни плцамент блокаде;

[Куоте = Неерај Иадав; 883602] Ја сам дизајнирате изглед колу. када радим ЛВС ту је дошло до грешке "псуб-стампЕррорМулт" "псуб-СтампЕррорЦоннецт" "Вел-СтампЕррорМулт" шта је тачно значење ових грешке. колико ја могу уклонити ове грешке [/ куоте] У мом опинон, мислим можете прочитати ЛВС цоммад фајл прво да проверите разлог грешке у. ако желите да га прочитате, требало би да користите ЕРЦ провере за њу или проверите меко-повезивање. али ја предлажем да прочитате датотеку команда, она је ригтх метод. Можда фајл није у реду, или .... тако да би требало пронаћи разлог грешке у.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back