ЛЕД дисплеј матрице 16 * 128 је потребно

S

santoshaxl

Guest
Морам ЛЕД матрице 16 * 128 са више језика / време / ком тастатуре интерфејс / ХЕКС кода / шеми. контактирајте ме ускоро. Сантосх

Који су језик очекујете осим енглеском и Хинду?

Енглеском и деванагари (хинди) је довољно за мене, али ако фонта пројектовање софтвера је обезбеђен проблем је решен.

[КУОТЕ = сантосхакл; 795136]. Енглеском и деванагари (хинди) је довољно за мене, али ако фонта пројектовање софтвера је обезбеђен проблем је решен [/ куоте] Средњи ... Да ли сте један пројектовање себе и само је потребно фонт пројектовање софтвера, или вам је потребно неко да дизајнира потпуно пројекта и дати вам технологију?

господине Желим да купим за моју Цол пројекат

Производ ће коштати 12800/-Рупеес док комплетан технологија Вил трошкова 45000 / - који укључује ПЦБ распоред, један састављен тестирају прототип, кола, и изворног кода.

које микро господине 8051, ПИЦ, АВР?

[КУОТЕ = пранам77; 796147] производ ће коштати 12800/-Рупеес док комплетан технологија Вил трошкова 45000 / - који укључује ПЦБ распоред, један састављен тестирају прототип, кола, и изворног кода [/ куоте] Здраво пранам, молим вас дајте неке више. детаље о 16 * 128 Пројет као Желим да купим ... Хвала, Каран

Здраво! Ја ћу обезбедити пројекат са неким трошкове. Ја ћу пружити комплетан дизајн и софтвер код. и образац генератора софтвер такође. ако у заиста желите онда ми е-маил. [Емаил] киранварма_квб@иахоо.цо.ин [/ емаил]

За разумну своту новца 64,000.00 ИНР-а (~ 1.000,00 евра) Ја могу да вам понуде потпуно функционалан радни прототип скроловања поруку приказ заснован на 5мм или 10мм ЛЕД који подржава енглески алфабет. Све што треба да урадите је да ме контактирате преко приватних порука.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back