ЛабВИЕВ комуникација проблема

H

hadi.parvaz

Guest
Добро свако Ја сам помоћу ЛабВиев комуникационих функције да би однос са једном од мојих серијских портова да пишу податке и читање података из. Ја користим Виса конфигуришете серијски порт и ВИСА писања функцију за писање података. Такође. Ја користим ХиперТерминал да прате статус порта који је практично дефинисан. када сам покренути моје ВИ, не ради правилно и враћа грешку: "Грешка се догодила у својину -1073807202 чвором (АРГ 1) у ВИЗУ Конфигурисање серијски порт (Инстр) ВИ-> Унтитлед 1.ви.". Он је достојан да изразим да сам урадио све корекције за серијског комуникационог порта, како у ХиперТерминал и ВИСА конфигурисање серијског порта функцији. Ја сам представио ВИ и грешке прозор у приложеном фајлу. Ценим сваку помоц ... тнк

Здраво, Проверите да ли су визе возачи исправно инсталиран у систему. Ако не можете преузети на [урл] фтп://фтп.ни.цом/суппорт/виса/дриверс/ [/ урл]. Да ли сте покушали покретање пример серијски читају пишу програме, пружају НИ

Поштовани С. Винотх Кумар тнк СМО пуно за ваше користан одговор, фајл који сте уведен је у обраћању [у] [урл = хттп://јоуле.ни.цом/ниду/цдс/виев/п/ид/2251/ланг / ср] НИ-ВИЗА 5.0.3 - Поцкет ПЦ 2003, Реал-Тиме ОС Виндовс 7 64 бит / 7 к86/Мобиле 5/КСП Ембеддед / Сервер 2008 Р2 (64-битни) / Виндовс Виста к64/Виста к86/КСП / Сервер 2003 Р2 (32-бит) - Народна инструменти [/ урл] [/ у] по имену [сам] виса503фулл_довнлоадер.еке (478 МБ) [/ и], ја сам у праву? Да ли је то нешто што морамо инсталирати након инсталације ЛабВИЕВ? Ако јесте, мислим нисам га инсталиран, јер још нисам имао тај драјвер укључено у моје софтверског пакета. Тнк алот за вашу помоћ

Здраво хади.парваз иа можете покушати Ова виза се дривер.ВИСА драјвере за серијске комуникације треба да раде. Генерално лабвиев долази у 3 или 4 ДВД-а. Први ЦД ће бити софтверски пакет база. Остали филмови су садржи драјвере за различите примене. Ако имате возача ДВД можете користити да, уместо преузимања из НИ сервера. Надам се ово помаже ...

Поштовани С. Винотх Кумар Опет Тнк на пажњи Нажалост, немам пакете драјвера и све што имам је ДВД садржи базу пакета. Ја ћу да га преузму ... Тнк

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back