Лигхт Диммерс раде

H

HarishVenkPad

Guest
Здраво ја дизајнирању светло диммер, блеђа ради без проблема. Али понекад се јавља треперење. Ја сам помоћу Триац. Ја повезати сирену на њега. Звук сирена треба повећати у складу са нивоом интензитета светлости. Кад сам повезати сирену треперење се јавља и ако ја донт повезати њен глатко. Свако може да вам помогне у томе

Могу ли видети ваш дијаграм кола можда ће хелпфулл да реши проблем? .....

[Куоте = ХарисхВенкПад; 890885] Здраво ја дизајнирању светло диммер, блеђа ради без проблема. Али понекад се јавља треперење. Ја сам помоћу Триац. Ја повезати сирену на њега. Звук сирена треба повећати у складу са нивоом интензитета светлости. Кад сам повезати сирену треперење се јавља и ако ја донт повезати њен глатко. Свако може да вам помогне у овом [/ куоте] Никад не помиње оно што сте слабији пројектовање. АЦ или ДЦ димммер блеђа. Где сте повезивања сирену и зашто партицуларели зујалица? Зашто не сијалица или диода? Објављивање свој ему могу да постигнете боље одговоре.

Зујалица (оне које ја познајем) ради признајући струја, затим гасећи струја, а затим признао струја, итд Ово поставља тањир вибрације много пута у секунди. Дизајниран је да ради на обичном ДЦ. Постаје непредвидива када повежете један са АЦ или ДЦ пулсирајући, у било ком фреквенцији или радног циклуса.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back