Линук вештине потребне за ЕДА алата

E

electronicengr

Guest
Поздрав другари да пре слања ову тему сам претресла на интернету и на форуму о Линуку, све што сам могао наћи је традиционална туторијала о Линук као оперативни систем. Су студирали сам неколико Линук команди али желим да студирају Линук за електронику. на пример развој АВР потребе рада са "Макефилес"? ГНУ алата ланац и тако даље ...... па где се могу наћи информације о таквим практичним стварима

разумевање ГЦЦ тоолцхаин је добар за своју сврху. Довнлоад упутства од: [урл = хттп://ввв.гну.орг/мануал/] Онлине Мануалс - Пројекат ГНУ - Задужбина за слободни софтвер [/ урл], где ћете видети упутства за све ГНУ алата. онда постоје пуно сајтова за разумевање ГЦЦ, да др Гоогле-а за основе ... се сети да ли можете да разумете "да" можете да урадите нешто у ГНУ алатима. једноставан увод да би био на располагању у "турбоц референца" (да, турбоц је "да" --- али нико га користи), ако можете да добијете турбоц упутство тада ћете добити филозофија направити.

[КУОТЕ = елецтрониценгр; 933203 ]...... на пример развој АВР потребе рада са "Макефилес"? ГНУ алата ланац и тако даље ...... па где се могу наћи информације о таквим практичним стварима [/ куоте] Погледајте [урл = хттп://ввв.тлдп.орг] Линук Доцументатион Пројецт [/ урл]

Погледајте овде: [урл = хттп://сдцц.соурцефорге.нет/доц/сдццман.хтмл/] СДЦЦ Ручно: СДЦЦ компајлера Упутство за кориснике [/ урл]

Могу бити интересантне за Вас:.. "Понекад постоји потреба да се повеже у канцеларију и рад од куће све што је потребно је способност да ССХ на кућном рачунару Од куће, наравно, не можете ССХ да раде (да се не само не ССХ-Ц-Кс код куће )...." [Урл = хттп://бкнпк.но-ип.биз/ми_веб/инцрементал_бацкуп/ВоркФромХомеВитхССХ.хтмл] ВХДЛ, Верилог, дизајн, верификација, скрипте, ...[/ урл] "следеће објашњава како да пошаљете е- маил форма командне линије користећи Динамика Овај поступак је успешно покушао са услугом Хотмаил на СуСЕ 9.2 машина аго.Рецентли неколико година је поново проверити на Дебиан Ленни уз безекинт маил сервера. ... " [Урл = хттп://бкнпк.но-ип.биз/ми_веб/СендингМаилТелНет/маил_1.хтмл] ВХДЛ, Верилог, дизајн, верификација, скрипте, ...[/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back