Лц метар осцилатора кола

N

Najeeb Ullah Khan

Guest
Здраво свима ја покушавам да симулира ЛЦ осцилатора дат испод користећи Пспице али не ради осцилације резервоара кола су у распону фемтоволтс, може било који тело ми помогне са кола или било који други користан линк. [Урл = хттп://ввв.керривонг.цом/2010/10/16/авр-лц-метер-витх-фрекуенци-меасуремент/] Кери Д. Вонг »Блог Арцхиве» АВР-ЛК метара са фреквенције [/ урл]

Кола треба да ради у реду, осциловања око 500 кХз. Покушајте да промените оп амп модела у симулатору (на пример са ЛТ 1260)

Па сам променио компаратор, али то није решило мој проблем, ја сам симулира само први део, Пспице датотеку, плз, ако у може да ми помогне

У овом тренутку немам Пспице у компјутеру који ја користим, али можете да преузмете бесплатно симулатора Спајс од ЛТ и видим да је све у реду са кола (види прилог). [Урл = хттп://ввв.линеар.цом/десигнтоолс/софтваре/лтспице.јсп] Линеар Тецхнологи - ЛТспице ИВ преузимање и ажурирање [/ урл]

хвала пуно Господине, ја сам га рад са Пспице, у ствари сам био стављајући 10уФ кондензатор измедју ЛЦ резервоара и компаратор улаз као што је дато у сцхематицс. једна ствар ја бих да питам је да како треба да додам кондензатор или индуктори за то, јер када сам повезати други индутор паралелно даје петље грешку, и како ЛЦ кола је изашао? где могу да студија о овакав ЛЦ осцилатора компаратора

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back