[МАТЛАБ] оптерећење линије вектора одвојено (Од матрица фајл)

D

davyzhu

Guest
Поздрав свима, имам фајл садржи неколико линија вектора (све цифра је у АСЦИИ моду). Датотеке садржај као што су испод, сваки ред је вектор (нешто попут користите саве-асции да сачувате матрица): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 4 5 6 7 8 1 2 3 ... 9, 10 ... Али мој прави вектор сваку линију је 1 * 2000, и ја сам 4000 линије вектора (тј. 4000 * 2000 матрице). Дакле, вектор је сувише велики да учита све вектори (тј. фајл матрица) за ЛОАД-асции команду. Како да посебно оптерећење сваку линију вектора? односно оптерећење лине1 вектор -> оптерећења лине2 вектор -> ... до последње линије вектора Све у свему, желим петљу која чита једну линију из фајла по петљи итерације. Хвала! Рицхард

Шта није у реду са ради ово? фоо = оптерећење ('мидата'), да ради добро са фајла који садржи 2000к4000 бројева. Резултат матрица дубл троши 64 мегабајта. Ако то није оно што желите, молимо Вас да објасни боље "оптерећење сваку линију векторске одвојено".

Здраво ецхо47, ја сам збуњен са овим радом ;-) Учитавам матрице троши превише меморије. И оптерећења свих матрица није неопходно за мој посао. Свака линија матрице је кодна реч је добио са канала. Па морам да декодирају кодне речи сваки пут (није потребно оптерећења све кодне речи). Дакле, оно што желим се бави редовима матрице (тј. ред вектор матрице). На пример, у тиме1, оптерећења ред 1 из матрице датотеке, декодирање реч код 1 на време2, оптерећења ред 2 из матрице датотеке, декодирање реч код 2; ... ... Извини за моје лоше преведеном енглеском језику, Срдацан поздрав, Дејви

Аххх ... чита једну линију по петљи итерације! Да ли је то оно што сте имали на уму? [Цоде] фин = фопен ("мидата '), док ~ феоф (фин) фоо = ссцанф (фгетл (Фин),'% д ', [1 инф]); дисп (ФОО),% заменити ове са вашим парсирање код крају фцлосе (пераја); [/ цоде]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back