МАТЛАБ-симболмаппинг добити поруку о грешци

A

Aya2002

Guest
Хи струцњака, ја сам добио ову поруку о грешци? Грешка користећи ==> Греска февал користећи ==> модем.абстрацтМод.цхецкМодИнпутСизеБит на 13 Број елемената у сваком каналу улаз к мора бити цео број дељив са лог2 (М). кад покренете следећи код у МАТЛАБ ЦЛЦ; јасно све; затворите све; ТУ = 224Е-6;% корисне ОФДМ симбол периоду. Т = Ту/2048;% базу бенд основну периоду. Кмак = 1705;% број субцарриерс. ФС = 4096;% ИФФТ / ФФТ дужине. %% %----------------------------------------------- - М = Кмак +1 података = рандинт (М, 1,2);% бинарних података од Кмак +1 = 1706. Датаинп = модулације (модем.пскмод ("М", 8, 'СимболОрдер', 'бинарни', 'ИнпутТипе', 'мало'), подаци); личност (1); цос (211); матичних (подаци (1: 20)); наслов ('инпут података'); цос (212); матичних (реални (Датаинп (1:20))) титле ('БПСК модулисаног података'); неко може објаснити шта је проблем? Хвала унапред

Ја сам гледајући помоћ фајл за модулира, и мислим да сте га пролазе погрешно аргумената. модем.пскмод ('М', 8, 'СимболОрдер', 'бинарни', 'ИнпутТипе', 'мало'), ради сасвим добро, и даје вам Тип: 'ПСК-модулатор "М: 8 ПхасеОффсет: 0 Сазвежђа: [1к8 двоструко] СимболОрдер: 'бинарни' СимболМаппинг: [0 1 2 3 4 5 6 7] ИнпутТипе: 'бит' и покушавате да прође објекат директно као инпут за "модулира, који пита за унос у облику: и = модулирати (к ФЦ, ФС), где је к података који се модулисаног, ФЦ је носилац фрекиенци, а ФС је самплинг рате

Извините, ја не могу да схватим како да ово ради.

стварно ми треба ваша помоћ молим вас, да нас не корак по корак инвистигатион заједно [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 1 сати 2 минута: [/ цолор] [/ сизе] У ствари, када користим 4 или 2 у модулирати команду, видим коректне резултате, али више од 4 односно 8, 16, 32 .... Примам наведених проблема. Да ли можете да анализирате? Датаинп = модулације (модем.пскмод ("М", 4. "СимболОрдер ',' бинарни ',' ИнпутТипе ',' мало '), подаци); [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 21 минута: [/ цолор] [/ сизе] [и] [б] [сизе = 6] Здраво фреиндс, Хвала вам много. Ја решио проблем [/ сизе] [/ б] [/ и]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back